מטבל שעועית לבנה עם צ'יפס פיתה
מטבל שעועית לבנה עם שבבי פיתה דורש בסביבה 27 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 346 קלוריות. אם יש לכם אורגנו, שעועית קנליני, עלי פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. 121 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 91%. ציון זה הוא סופר. נסו מטבל שעועית לבנה עם צ'יפס פיתה, מטבל שעועית לבנה ובייקון עם צ'יפס פיתה רוזמרין, ו מטבל שעועית לבנה וכוסברה עם צ'יפס פיתה קלוי עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מניחים את השעועית, השום, מיץ הלימון, 1/3 כוס שמן הזית והפטרוזיליה בקערת העבודה של מעבד מזון. דופק עד שהתערובת קצוצה גס. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים את מחית השעועית לקערה קטנה.
חותכים כל פיתה לשניים ואז ל -8 טריזים. מסדרים את טריזי הפיתה על תבנית גדולה.
יוצקים את יתרת השמן על הפיתות. לזרוק ולהפיץ את טריזים באופן שווה.
מפזרים את האורגנו, המלח והפלפל.
אופים 8 עד 12 דקות, או עד לקבלת צבע קלוי וזהוב.
מגישים את טוסט הפיתה חם או בטמפרטורת החדר לצד מחית השעועית.