מטבל שעועית שום קלוי
מטבל שעועית שום קלוי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר. צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 165 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. אם יש לכם שמן זית, בצל, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 49 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח די טוב מדהים ציון של 69%. נסו שעועית לבנה ומטבל שום קלוי, מטבל שעועית לבנה שום קלוי, ו מטבל שעועית לבנה שום קלוי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
משאירים את הציפורן שלמה, מסירים את העור החיצוני מהשום. עוטפים ראשים בנייר אלומיניום עם 2 כפות שמן זית, רוזמרין, מלח ופלפל.
אופים שום כ 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד עורות מוסרים בקלות.
בסיר בינוני על אש בינונית מבשלים ומערבבים בצל מתוק עם 2 כפות שמן זית שנותרו עד שהם רכים ושחומים קלות.
מוציאים שיני שום מעורם, ומניחים בבלנדר או במעבד מזון עם הבצל המתוק, שעועית נייבי, כמון ושמנת חמוצה ללא שומן. מלח ופלפל לפי הטעם. תערובת לעקביות רצויה. מקררים עד להגשה.