מטבל שפמנון שכבתית דורש מסביב 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, רוטב צ'ילי, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. נסו מטבל פיצה, מטבל פירות מרגריטה, ו מטבל סרטן ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 3 כוסות מים לרתיחה במחבת גדולה; להוסיף שפמנון, ולחזור לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שפמנון
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
הסר מחבת; לנקז היטב, מגניב מעט. דג פתית עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מערבבים יחד גבינת שמנת והבא 4 מרכיבים עד מעורבב. מערבבים בצל.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.