מטבל תרד יווני
מטבל תרד יווני נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מתאבנים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 84 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יוגורט יווני, גבינת פטה, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, קציץ תרד אפוי, ו מטבל תרד וארטישוק אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה על אש גבוהה.
מוסיפים שאלוט, בצל, ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים תרד ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד נבול, על 2 דקות.
באמצעות כפית מחוררת, לגרוף תרד למעבד מזון; דופק עד בערך טהור, על 5 פולסים.
להוסיף מרכיבים שנותרו למעט פלפל, דופק פעם אחת רק כדי לשלב, ואז העונה לפי הטעם עם פלפל.