מטבעות שוקולד Decadent
מטבעות שוקולד מנוונים עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 69 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. 26 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו מעובד הולנדי, גרידת תפוז, מלח שולחן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מטבעות שוקולד, אגוז ואוכמניות, מטבעות שוקולד-ארל גריי עוגיות חמאה, ו שוקולד-אספרסו סירי De Crème עם מטבעות זרע Benne (מתכונים דומים).
הוראות
שים את השוקולד צ ' יפס ואת החמאה לתוך קערה בטוחה במיקרוגל, וחום על כוח גבוה במשך 1 דקה. מערבבים אותם יחד, ולאחר מכן לחמם במשך 1 דקה נוספת. ייתכן שיהיה עליך לחמם את התערובת במשך דקה נוספת או יותר, אבל הקפד לערבב את התערובת ביסודיות בין חימום ולא לחמם אותו יתר על המידה.
תן לשוקולד להתקרר במשך 5 דקות.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, סוכר חום, אבקת קקאו, ומלח.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לשלב את הביצים ואת גרידה כתומה ומערבבים על מהירות נמוכה במשך 1 דקה. כאשר המיקסר פועל במהירות נמוכה, יוצקים את השוקולד המומס ומערבבים במשך 1 דקה, מגרדים את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים במהירות נמוכה במשך 10 שניות.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות ללוש אותו במשך כ -30 שניות, עד שכל הקמח כבר שולב והבצק מגיע יחד. מחלקים את הבצק לשניים; מכסים חצי עם ניילון נצמד ומניחים אותו בצד.
מניחים גיליון נייר קלף על משטח עבודה, ומניחים את החצי השני של הבצק על הקלף. לשטח את הבצק מעט עם היד שלך ולאחר מכן העליון אותו עם גיליון שני של קלף. עם מערוך, מגלגלים את הבצק החוצה בין יריעות הקלף לעובי של 1/8 אינץ'. אתה יכול להשתמש אבק קל של קמח אם הבצק הוא דביק. פתח את החצי השני של הבצק וגלגל אותו החוצה כפי שעשית במחצית הראשונה.
מעבירים את הבצק, עדיין דחוקים בין הקלף, לתבנית אפייה ומקררים אותו במקרר במשך כ -30 דקות.
מוציאים את הבצק מהמקרר, מקלפים את שני גליונות הקלף ומניחים את הבצק על קרש החיתוך. באמצעות חותך עוגיות (אתה יכול להשתמש בכל צורה שאתה רוצה, אבל לעשות את זה על 2 1/2 אינץ ' קוטר), לחתוך עוגיות מתוך הבצק, rerolling את השאריות פעם אחת.
שים את העוגיות על גיליון אפייה מצופה נייר קלף, ריווח אותם 1 אינץ ' זה מזה.
אופים את העוגיות במשך 10 עד 12 דקות. העוגיות נעשות כשהן מתחילות להרגיש מעט מוצקות ואפשר להריח את השוקולד. תיזהר לא להשתלט עליהם.
להעביר את העוגיות למתלה תיל ולתת להם להתקרר.