מטבעות שוקולד-ארל גריי עוגיות חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז לתת שוקולד ארל גריי מטבעות חמאה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 40 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ארל גריי גלידה עם חומוס חמאה / ממתקים, עוגות ארל גריי עם לימון ארל גריי חמאה, ו כמהין שוקולד ארל גריי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הסוכר מגורען ועלי תה בקערה של מעבד המזון לטחון במשך 1 דקה, או עד העלים קצוצים דק מאוד.
מוסיפים את החמאה, הקמח, הקקאו והמלח למשך כ-45 שניות. לגרד את הקערה ולשבור את כל גושים גדולים עם המרית. לעבד עוד 15 עד 30 שניות, עד שהבצק נראה כהה אחיד ויוצר גושים גדולים, מדובללים. לזרוק את הבצק החוצה על משטח עבודה ללוש בעדינות כמה פעמים, רק כדי להביא אותו יחד.
לסחוט את הבצק לתוך יומן על 12 אינץ 'ארוך על 1 אינץ' בקוטר, בעדינות לגלגל אותו קדימה ואחורה עד חלקה. אל תוסיף קמח אם הבצק דביק - פשוט מקרר את הבצק במשך 15 או 20 דקות כדי לחזק את החמאה, ואז לנסות שוב.
אם אתה רוצה, מפזרים את הסוכר מלטש על משטח העבודה לצד בול העץ בעדינות לגלגל את בול העץ בסוכר, פונה מעיל באופן שווה.
חותכים חתיכת פלסטיק לעטוף כמה סנטימטרים יותר מאשר יומן ומרכז את היומן בקצה אחד ארוך של לעטוף.
מגלגלים את הלוג לתוך העטיפה כך שהוא קשור בחוזקה על ידי הפלסטיק. לסובב את הקצוות של לעטוף כדי לאבטח את היומן ולעזור ליצור צורה מעוגלת. אתה יכול להשתמש גליל מגבת נייר קרטון כדי לשמור על גליל הבצק מעוגל יפה במהלך האחסון. פשוט לחתוך את הקרטון לאורכו להחליק את היומן בתוכו כדי לעזור לשמור על הצורה המעוגלת. מקררים במשך 2 שעות.
מחממים התנור ל 149° ומניחים מתלה תנור במרכז. קו גיליון האפייה עם נייר קלף.
הסר את הקרטון ואת לעטוף פלסטיק מתוך יומן הבצק ולהשתמש סכין דק לחתוך אותו לתוך 3/8 אינץ ' עבה סיבובים.
מניחים על 18 עוגיות 1 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה מוכן.
אופים, מסובבים את הסדין באמצע זמן האפייה, במשך 30 דקות, או עד שהעוגיות מבושלות דרך ולהיראות יבשות למעלה. (קשה לדעת מתי עוגיות שוקולד מריר נעשות. זה כאשר מדחום תנור טיימר הם החברים הכי טובים שלך במטבח.)
להעביר את העוגיות למתלה קירור ולתת להם להתקרר לחלוטין.
טיפים לאחסון: לשמור את העוגיות מקורר במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.