מטוגן-דגים ראובן טאקו
המתכון מטוגן-דגים ראובן טאקו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך שמן צמחי, מלפפון חמוץ, קטשופ, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו טאקו דגים מטוגנים, קריספי פריד-טאקו דגים, ו טאקו דגים פריכים מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, קורנפלור, אבקת אפייה וקמצוץ של מלח. עם מזלג, להתמזג סודה עד incorporated; זה בסדר אם הבלילה היא גבשושי.
תן לנוח בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות.
בקערה קטנה, לשלב את המיונז, חמוצים וקטשופ ומתבלים עם מלח. בטיגון עמוק או סיר גדול מאוד, חום 1 1/2 אינץ ' של שמן צמחי ל 37
לטף את הסנדל יבש ומתבשל קלות עם מלח. לטבול 2 של פילה בבלילה ולתת כל טפטוף עודף. מטגנים את הדגים, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב פריך, על 2 1/2 דקות.
מסננים את הדגים על מתלה להגדיר מעל תבנית אפייה ולחזור עם פילה דגים הנותרים ובלילה.
לחמם את הטורטיות בתנור במשך כ 40 שניות, עד חם וגמיש.
מורחים את הרוטב הרוסי על טורטיות. למעלה עם כרוב כבוש, דג סנדל מטוגן, גבינת Jarlsberg ו microgreens. מקפלים את הטורטייה מעל הסתימות ומגישים מיד.