מטוגנים תפוחים של סאני עם רוטב קרמל חמאת בוטנים הוא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לך allspice, בירה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו תפוח, צ'דר ומטוגנים בייקון ברוטב קרמל, חמאת בוטנים קרמל תפוח מטבל, ו קרמל תפוח חמאת בוטנים חטיפי שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את רטוב: בקערה, מערבבים יחד את התפוחים, סוכרים, תבלין פשטידת דלעת, allspice ואגוז מוסקט. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים את היבש: בקערה גדולה, מוסיפים קמח וקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
משוך את זה יחד: לעשות באר במרכז הקערה של החומרים היבשים לטאטא בבירה עד בשילוב. זה צריך להיות קצת עבה יותר הבלילה פנקייק. בעדינות לקפל את תערובת התפוח ולתת לו לנוח 10 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מטגנים את הטוגנים: בסיר גדול, מביאים טמפרטורת שמן ל 360 מעלות F, ולכן כאשר מוסיפים את הטוגנים, הטמפרטורה נשענת על 350 מעלות F. ברגע שהשמן מוכן, באמצעות כף גלידה קטנה או גדולה, בעדינות טיפה את הבצק לתוך השמן בקבוצות. מטגנים עד חום זהוב משני הצדדים, מרפרף פעם אחת, על 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר לצלחת מרופדת נייר מגבת.
7
מגישים עם רוטב קרמל חמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
8
ממיסים את הסוכר: במחבת סאוט על חום בינוני, מוסיפים את הסוכר החום ומאפשרים לו להמיס תוך כדי לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
ממיסים את החמאה: לאחר שנמסה, מוסיפים את החמאה ומקציפים ברציפות תוך כדי היתוך עד שהכל חלק.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
10
מוסיפים את השמנת: מכבים את החום ושופכים לאט את השמנת הכבדה בזמן שטסים עד חלקה. (לא מקבל מכה עם מתיז!)
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
1
מוסיפים את חמאת הבוטנים והופכים את החום בחזרה לנמוך כדי לעזור לו להמיס לתוך רוטב הקרמל בזמן שטס במשך קצת פחות מדקה.