Matoke ברוטב בוטנים הוא רוטב שמגיש 9. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 4 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 178 קלוריות . תמורת 58 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . גשו לסופר וקנו כמון טחון, בוטנים טחונים, פלנטיינים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון ספונקולרי של 45% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את רוטב Zhou (המכונה גם רוטב שוג) - רוטב כוסברה מזרח תיכוני חריף , ספרינג רולס צמחוני ללא גלוטן עם רוטב בוטנים בסגנון תאילנדי , וסטאי עוף מלזי עם רוטב בוטנים .
הוראות
1
בסיר גדול מביאים 8 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
4 פלנטנים צהובים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלנטנים צהובים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
2
להוסיף עגבניות; מכסים ומרתיחים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
3
מסננים ומניחים מיד את העגבניות במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
5
במחבת גדולה מטגנים את הבצל, זרעי הכמון וזרעי החרדל בשמן עד שהבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה את הפלפלים, הג'ינג'ר, הכמון הטחון, הכוסברה, המלח, הכורכום והעגבניות. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים ללא מכסה במשך 5-7 דקות או עד שמסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחון
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
כורכום
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ועוד 2 כפות מי קרח
7
מוסיפים פלנטנים ומים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 20 דקות או עד שהפלנטנים רכים, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פנימה בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)