מטחנות קישואים
גשו לסופר וקנו קישואים, גבינת מוצרלה, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קציצה" קראנץ " טוחנים, מטחנות נקניקיות איטלקיות, ו מטחנות חזיר איטלקיות.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית. מטגנים את הקישואים בחמאה עד להשחמה ורך מעט. מתבלים בפתיתי פלפל אדום, מלח ופלפל ומערבבים ברוטב עגבניות ובזיליקום. מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מחומם.
כפית כמות נדיבה של תערובת קישואים לתוך כל גליל כריך. למעלה עם קומץ מוצרלה גרוסה. סגור את הלחמניות, לעטוף בנפרד בנייר אלומיניום.
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהלחם מחומם דרכו, והגבינה מותכת.