קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות3
מגזין

מיונז חלפיניו צלוי

מיונז חלפיניו צלוי
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך מיונז, כפפה שום, פלפלים חלפיניו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סינקו דה מאיו טבילה: צ'ילה con Queso & קלוי סלסה Jalapeno, טקילה ליים בגריל כריך מועדון עוף עם ממרח אבוקדו ומיונז חלפיניו צלוי, ו המבורגר צ'דר Jalapeño + מיונז תירס חרוך.

הוראות

1
מניחים את הפלפלים על תבנית אפייה עם הצד לחתוך כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2
מניחים את תבנית האפייה על המדף העליון בתנור ומטגנים עד שהשכבה החיצונית של העור השחירה, כ-8-14 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים את הפלפלים בשקית zip-lock או מיכל sealable אחר, לאטום ולתת להם להתקרר עד שאתה יכול להתמודד איתם, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
4
הסר את העורות מהפלפלים. העורות צריכים בקלות "לצבוט" את.מחית הכל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Casteller Cava Rosado עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé הוא יין מבעבע טעים שנעשה בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. בגיל 12 חודשים על lees לפני שחרורו, הוא מספק באופן עקבי טעמים פרימיום.קאווה תוססת, חמצמץ זה יהיה זוג טוב עם רוב טאפאס, בנוסף פירות טריים, עוגות ברי גבינות רכות, שמנת. יש לו יותר ממספיק סגנון וחומר להיות אפריטיף מעולה בכוחות עצמו.