מיונז חלפיניו צלוי
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך מיונז, כפפה שום, פלפלים חלפיניו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סינקו דה מאיו טבילה: צ'ילה con Queso & קלוי סלסה Jalapeno, טקילה ליים בגריל כריך מועדון עוף עם ממרח אבוקדו ומיונז חלפיניו צלוי, ו המבורגר צ'דר Jalapeño + מיונז תירס חרוך.
הוראות
מניחים את הפלפלים על תבנית אפייה עם הצד לחתוך כלפי מטה.
מניחים את תבנית האפייה על המדף העליון בתנור ומטגנים עד שהשכבה החיצונית של העור השחירה, כ-8-14 דקות.
מניחים את הפלפלים בשקית zip-lock או מיכל sealable אחר, לאטום ולתת להם להתקרר עד שאתה יכול להתמודד איתם, על 20 דקות.
הסר את העורות מהפלפלים. העורות צריכים בקלות "לצבוט" את.מחית הכל.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Casteller Cava Rosado עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Casteller Cava Rosado]()
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé הוא יין מבעבע טעים שנעשה בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. בגיל 12 חודשים על lees לפני שחרורו, הוא מספק באופן עקבי טעמים פרימיום.קאווה תוססת, חמצמץ זה יהיה זוג טוב עם רוב טאפאס, בנוסף פירות טריים, עוגות ברי גבינות רכות, שמנת. יש לו יותר ממספיק סגנון וחומר להיות אפריטיף מעולה בכוחות עצמו.