מייפל דלעת אייל (עבור Homebrewers ההתחלה)
נסו סינגל מאלט, SINGLE-Hop IPA (For Beginning Homebrewers), Imperial IPA (For Advanced Homebrewers), ו Sour Saison (For Advanced Homebrewers) (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את הדלעת למחבת רדודה ואופים ב 177° במשך 60 דקות.
לקשור את קריסטל 20l ושוקולד מאלט בשקית קפיצה רשת קטנה.
מניחים את התיק ב 5.5 גלונים של מים בסיר גלון 7.5 לטבול את התבואה.
להתחיל לחמם, לוודא שקית רשת לא יושב ישירות על החלק התחתון של הסיר.
הסר את שקית התבואה כאשר הטמפרטורה מגיעה 77°.
להביא wort לרתיחה נמרצת. כמו מים הוא חימום, לאט להוסיף 4.8 קילו של תמצית מאלט יבש אור הדלעת האפויה, ערבוב כל הזמן עד מומס לחלוטין. כאשר הרתיחה מתחילה, להוסיף 1/2 אונקיה ברואר צפוני דילוג בשקית רשת.
לאחר סך של 55 דקות עבר, להוסיף את סירופ מייפל ותבלינים פשטידת דלעת.
לאחר סך של 60 דקות של רתיחה, להסיר מהחום. אזהרה: לאחר wort מתקרר מתחת 82° כל מה שנוגע בו צריך להיות סניטרי, וחשיפה לאוויר פתוח צריך להיות מוגבל ככל האפשר.
Wort מגניב על ידי הצבת סיר באמבט קרח או על ידי שימוש chiller wort עד שהוא ב 18°.
העברה אל sanitized fermentor (או carboy או דלי תסיסה).
השתמש במקל ניקוז אוטומטי מחוטא כדי להסיר wort מספיק כדי לקחת קריאה הכבידה עם הידרומטר שלך. רשום את המספר הזה, מאחר ותשתמש בו כדי לחשב את תכולת האלכוהול בפועל כאשר זה נעשה תסיסה. הקריאה צריכה להיות סביב 1.05
מכסה פרמנטור עם פקק מחוטא ומנעל אוויר.
להתסיס במרץ לפחות 5 דקות או לאוורר באמצעות חמצן טהור 1 דקה.
הוסף חבילת 1 של Safale US-05
תסיסה לפחות 14 ימים ב 64-68°F
בקבוק לאחר מיזוג הושלם, באמצעות סוכר תחול מספיק לרמה בינונית של פחמן.