קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות20
מגזין

מייפל וקלבדוס-צלי כתר חזיר מזוגג עם מחית תפוחים-ערמונים

מייפל וקלבדוס-צלי כתר חזיר מזוגג עם מחית תפוחים-ערמונים
מייפל וקלבדוס-צלי כתר חזיר מזוגג עם מחית תפוחים-ערמונים נטול גלוטן, מתאבנים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצי-חצי, סבתא סמית ' אפל, קלבדוס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלי בשר חזיר ברוטב קלבדוס, צלי בשר חזיר עם מילוי נקניק ערמוני, ו צלוי כתר חזיר מזוגג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להכין צלי, לשלב 1/2 כוס קלבדוס, 1/4 סירופ כוס, ו sprig מרווה בסיר קטן; להביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית חום; מבשלים 5 דקות או עד עבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום; להשליך מרווה sprig.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
4
קל צלוי עם ספריי בישול; לשפשף 1 1/2 כפיות מלח ופלפל על צלי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מניחים צלי על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
6
מברשת אחת-רבע של זיגוג על צלי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
אופים ב 450 במשך 25 דקות או עד השחמה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 (לא להסיר צלי מהתנור); אופים ב 300 במשך 1 שעה ו 45 דקות, צחצוח עם זיגוג כל 30 דקות. (לכסות את העצמות בנייר כסף אם הם מתחילים להיות חום מדי).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 (לא להסיר צלי מהתנור); לבשל 25 דקות נוספות או עד מדחום מוכנס בחלק בשרי של אוגרי צלי 15
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר צלי מהתנור; תן לעמוד 20 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
כדי להכין מחית, בעוד אופה צלי, לשלב תפוח, ערמונים, 1/2 כוס קלבדוס, סוכר, וסירופ 2 כפות בסיר בינוני; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד אפל מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
CalvadosCalvados
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
12
מניחים תערובת במעבד מזון; מוסיפים חצי וחצי, 2 כפות קלבדוס, 1/2 מלח כפית, ומרווה קצוצה. תהליך 1 דקה או עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
13
חותכים אנכית בין כל עצם צלע.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
14
מגישים חזיר עם מחית.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
15
הערה יין: מנה עם טעמים מורכבים כמו זה ראוי יין מורכב באותה מידה. עם אופיו הארצי, פינו נואר הוא רדיד גדול לטעמי מייפל וערמונים. בנוסף, בהשוואה לאדומים אחרים, פינו נואר יש חומציות בסיסית טובה כדי לאזן את העושר של חזיר צלוי. אחת הדוגמאות האהובות עליי במחיר בינוני הוא תומאס פוגרטי פינו נואר 2001 ($2
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
צלי חזירצלי חזיר
ערמוניםערמונים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
16
מהרי סנטה קרוז בקליפורניה. - קארן מקניל .