מילוי בייקון-לחם תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בייקון-תירס מלית. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, מים, מלח מתובל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לחם תירס-בייקון מלית, מלית לחם תירס בייקון תפוח, ו לחם תירס ללא גלוטן ומילוי בייקון.
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בייקון על אש בינונית על 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד השחמה אבל לא פריך. מערבבים פלפל ובצל. מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מכרז. מערבבים באוכמניות.
מערבבים במילוי, מלח מתובל ומרז ' ורם עד מעורבב היטב. כפית לתבנית אפייה.
מכסים בנייר כסף; אופים כ -30 דקות או עד מחומם היטב.