מילוי ליקר ביצים
מילוי ליקר ביצים הוא צמחוני משקאות. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. לך לחנות ותביא בורבון, ביצים, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-15 דקות. נסו מאפינס ליקר ביצים עם מילוי חמוציות, רוסקה דה רייס עם מילוי אוכמניות-שקדים וזיגוג ליקר ביצים, ו אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד 5 החומרים הראשונים בסיר כבד. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, מקציפים כל הזמן, 10 עד 12 דקות או עד שהתערובת מגיעה לעובי פודינג מקורר דמוי.
הסר מהחום; מערבבים בורבון ווניל. מגניב לטמפרטורת החדר (כ 1 שעה).
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על תערובת (כדי למנוע סרט להיווצר), וצינה 6 עד 24 שעות.