קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מילוי נקניק

מילוי נקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נקניק מלית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך פפריקה הונגרית, בצל, עלי מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מילוי נקניק, מילוי נקניק, ו מילוי נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים את לחם החיטה בחצי widthwise; להגדיר חצי בצד.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
חיטהחיטה
3
הסר את הקרום מהחצי השני וזרוק אותו.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
4
חותכים את הלחם לקוביות 1 אינץ'. באמצעות מעבד מזון מצויד מצורף להב, לעבד את הקוביות בשתי קבוצות לתוך חתיכות קטנות, מחוספס (כמה יהיה בערך בגודל של גרעיני אורז, אחרים בגודל אפונה), על 30 שניות לכל אצווה. אתה צריך 3 כוסות של פירורי לחם. (במידת הצורך, לחתוך יותר קוביות מן חצי הלחם הנותרים תהליך.) חזור עם הלחם הלבן.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
לחםלחם
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
שלב את פירורי הלחם (סך של 6 כוסות)על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מורחים לתוך שכבה אפילו ואופים, ערבוב כל 5 דקות וסיבוב המחבת באמצע זמן הבישול, עד חום זהוב בהיר ויבש למגע, כ 17 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
7
בואו מגניב, ואז להעביר קערה גדולה; להפריש. תשאיר את התנור דולק.)
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
8
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד חם, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את הנקניק, באמצעות שני מזלגות, לשבור אותו לחתיכות בגודל אפונה. מבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא כבר לא ורוד, על 6 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הנקניק לקערה בינונית. זרוק כל שומן במחבת.הגדר את המחבת בחזרה על חום בינוני גבוה ולהוסיף את החמאה. לאחר מותך, מוסיפים את הסלרי, הבצל והפפריקה. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל מתרכך, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פפריקהפפריקה
נקניקנקניק
חמאהחמאה
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
מחבתמחבת
10
מוסיף את השום ואת sauté עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
11
מוסיפים את הנקניק השמור ואת עשבי תיבול ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
עשבי תיבולעשבי תיבול
12
הוסף 3/4 כוס מרק לגרד את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ כדי לשחרר כל חתיכות משחימים.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
13
מעבירים את תערובת הנקניק לקערה השמורה של פירורי לחם ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
בואו לשבת במשך 10 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.אם אתה משתמש במילוי בטורקיה, לתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך (לא להוסיף את מרק 3/4 כוס הנותרים—המילוי יהיה להרטיב כפי שהוא מבשל בתוך טורקיה).אם אתה אופה אותו בנפרד, להוסיף רק מספיק מרק כדי להרטיב את התערובת (ייתכן שלא תצטרך את כל הנותרים 3/4 כוס). טעם ועונה עם יותר מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מילוימילוי
טורקיה כולהטורקיה כולה
מרקמרק
15
מעבירים לתבנית אפייה 2 ליטר, מכסים במכסה או בנייר כסף, ואופים 20 דקות. לחשוף ולאפות עד יבש למגע וחום זהוב על גבי, על 20 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום