מילוי נקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נקניק מלית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך פפריקה הונגרית, בצל, עלי מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מילוי נקניק, מילוי נקניק, ו מילוי נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
חותכים את לחם החיטה בחצי widthwise; להגדיר חצי בצד.
הסר את הקרום מהחצי השני וזרוק אותו.
חותכים את הלחם לקוביות 1 אינץ'. באמצעות מעבד מזון מצויד מצורף להב, לעבד את הקוביות בשתי קבוצות לתוך חתיכות קטנות, מחוספס (כמה יהיה בערך בגודל של גרעיני אורז, אחרים בגודל אפונה), על 30 שניות לכל אצווה. אתה צריך 3 כוסות של פירורי לחם. (במידת הצורך, לחתוך יותר קוביות מן חצי הלחם הנותרים תהליך.) חזור עם הלחם הלבן.
שלב את פירורי הלחם (סך של 6 כוסות)על תבנית אפייה מעוטרת.
מורחים לתוך שכבה אפילו ואופים, ערבוב כל 5 דקות וסיבוב המחבת באמצע זמן הבישול, עד חום זהוב בהיר ויבש למגע, כ 17 דקות.
בואו מגניב, ואז להעביר קערה גדולה; להפריש. תשאיר את התנור דולק.)
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד חם, על 2 דקות.
מוסיפים את הנקניק, באמצעות שני מזלגות, לשבור אותו לחתיכות בגודל אפונה. מבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא כבר לא ורוד, על 6 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הנקניק לקערה בינונית. זרוק כל שומן במחבת.הגדר את המחבת בחזרה על חום בינוני גבוה ולהוסיף את החמאה. לאחר מותך, מוסיפים את הסלרי, הבצל והפפריקה. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל מתרכך, כ-6 דקות.
מוסיף את השום ואת sauté עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את הנקניק השמור ואת עשבי תיבול ומערבבים לשלב.
הוסף 3/4 כוס מרק לגרד את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ כדי לשחרר כל חתיכות משחימים.
מעבירים את תערובת הנקניק לקערה השמורה של פירורי לחם ומערבבים לשלב.
בואו לשבת במשך 10 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.אם אתה משתמש במילוי בטורקיה, לתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך (לא להוסיף את מרק 3/4 כוס הנותרים—המילוי יהיה להרטיב כפי שהוא מבשל בתוך טורקיה).אם אתה אופה אותו בנפרד, להוסיף רק מספיק מרק כדי להרטיב את התערובת (ייתכן שלא תצטרך את כל הנותרים 3/4 כוס). טעם ועונה עם יותר מלח ופלפל לפי הצורך.
מעבירים לתבנית אפייה 2 ליטר, מכסים במכסה או בנייר כסף, ואופים 20 דקות. לחשוף ולאפות עד יבש למגע וחום זהוב על גבי, על 20 דקות יותר.