קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

מילוי ערמונים

מילוי ערמונים
מילוי ערמונים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 358 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עופות תיבול, מרגרינה, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו מילוי ערמונים, מילוי ערמונים, ו מילוי ערמונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עם סכין חדה, לחתוך חריצים על פני הערמונים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מניחים ערמונים בסיר בינוני עם מספיק מים כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. מבשלים 25 דקות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מסננים, מקלפים וקוצצים.
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
להמיס מרגרינה בסיר בינוני על חום בינוני. מערבבים ערמונים, בצל, מלח, פלפל, עופות תיבול, ומבשלים עד הבצל רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
ערמוניםערמונים
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
מעבירים לתבנית אפייה בינונית, ומערבבים עם הלחם הקוביות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
בקערה קטנה, להכות יחד ביצים וחלב, ורסס מעל תערובת הלחם הקוביות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
אופים 30 עד 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד פני השטח הוא פריך ושח קל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות