מילוי פאי קרח לימון
לימון עוגת קרח מילוי נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 3 מנות. מנה אחת מכילה 676 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, חלב, חלב מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 37%. נסו קל עוגת תפוחים תוצרת בית מילוי, עוגת קרח לימון, ו עוגת קרח לימון (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד 3/4 כוס חלב ו 1/4 כוס קורנפלור בסיר כבד 3 ליטר, לטאטא עד קורנפלור מתמוסס.
לטאטא חלב מרוכז ממותק וביצים עד מעורבב; לטאטא במיץ לימון, אם תרצה, צבע מאכל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן. (
התערובת תתחיל להתעבות כאשר מיץ לימון הוא הוסיף לראשונה, ולאחר מכן להיות רזה שוב במהלך הדקות הראשונות של בישול. זה יהיה להתעבות מהר ככל שזה מגיע לרתיחה.)
מרתיחים 1 דקה, לטאטא כל הזמן, או עד שהתערובת מתעבה.
הסר תערובת מחום, ולהקציף בחמאה ולימון קליפה עד חלקה.
יוצקים מילוי לתוך קערה גדולה, ומניחים קערה גדולה יותר מלאה בקרח. מערבבים באופן קבוע עד קר (כ 10 דקות).
מילוי פאי ליים אייס בוקס: תחליף 1/2 כוס מיץ ליים טרי עבור מיץ לימון, 1 טיפת צביעת מזון ירוקה ו 1 טיפה צביעת מזון צהובה עבור 3 טיפות צביעת מזון צהובה( אופציונלי), ו 1 כף סיד מגוררת עבור קליפת לימון.
מילוי פאי מקרר כתום: תחליף 1/2 כוס מופשר מיץ תפוזים קפוא להתרכז עבור מיץ לימון טרי, 2 טיפות צבע מאכל אדום ו 4 טיפות צביעת מזון צהוב עבור 3 טיפות צבע מאכל צהוב (אופציונלי), ו 1 כף קליפת תפוז מגורד טרי עבור קליפת לימון.