מילוי פטריות עם נקניק ופרא
מתכונים דומים: פטריות בר, ערמון & נקניק מלית, מלית פטריות בר, ו מלית פטריות בר.
הוראות
נקניק חום במחבת גדולה, ערבוב להתפורר.
ממיסים חמאה במחבת; מוסיפים פטריות, בצל ובצל ירוק, ומטוגנים עד למכרז. מערבבים נקניק, מרק, ושאר החומרים. כפית 4 כוסות מלית לתוך טורקיה, אם תרצה; מקום שנותר מלית לתוך צלחת אפייה 13 - x 9 אינץ ' משומן קלות.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד השחמה קלה.
הערה: זר עשבי עוף מכיל 2 גבעולים כל אחד מרווה טרי, רוזמרין, טימין; 1 כפית של כל עשב יבש ניתן להחליף.
מרכיבים
1
זר עשבי עוף, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 שיני שום, קצוצות411פלפל האבנרו
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ1חבורה
בצל ירוק, פרוס227פלפל האבנרו
נקניק חזיר טחון1קילוגרם
פטריות בר מעורבות( shiitake, portobello, enoki), פרוס1כף. חומץ ביין אדום
בצל, פרוס1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
ועוד 2 כפות מי קרח227פלפל האבנרו
חבילת עשב מתובל מלית לערבב