מילוי פטריות עם נקניק ופרא
מתכונים דומים: פטריות בר, ערמון & נקניק מלית, מלית פטריות בר, ו מלית פטריות בר.
הוראות
נקניק חום במחבת גדולה, ערבוב להתפורר.
ממיסים חמאה במחבת; מוסיפים פטריות, בצל ובצל ירוק, ומטוגנים עד למכרז. מערבבים נקניק, מרק, ושאר החומרים. כפית 4 כוסות מלית לתוך טורקיה, אם תרצה; מקום שנותר מלית לתוך צלחת אפייה 13 - x 9 אינץ ' משומן קלות.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד השחמה קלה.
הערה: זר עשבי עוף מכיל 2 גבעולים כל אחד מרווה טרי, רוזמרין, טימין; 1 כפית של כל עשב יבש ניתן להחליף.
מרכיבים
1
זר עשבי עוף, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 שיני שום, קצוצות411דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ1חבורה
בצל ירוק, פרוס227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
נקניק חזיר טחון1קילוגרם
פטריות בר מעורבות( shiitake, portobello, enoki), פרוס1כף. חומץ ביין אדום
בצל, פרוס1חתיכות טופי הית' בר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)1חתיכות טופי הית' בר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
חבילת עשב מתובל מלית לערבב