מילוי שאור עם ערמונים קלויים
מילוי שאור עם ערמונים קלויים עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 243 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו בצל, גבעולי סלרי, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו מילוי שאור פריך עם פורצ'יני & ערמונים, מילוי ג'בטה עם ערמונים ופנצ' טה, ו נקניקיות ניו אינגלנד מלית עם ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
אופים קוביות לחם בשכבה אחת על 2 גליונות אפייה מעוטרים למשך 8-10 דקות או עד להשחמה קלה. להפריש להתקרר.
מעיל 13-x 9-מחבת אינץ עם ספריי בישול.
מניחים לחם וערמונים בקערה גדולה.
במחבת גדולה, להמס חמאה על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל, גזר, סלרי 4 דקות או עד בצל רך.
להוסיף תפוחים; לטגן 2 דקות יותר.
מוסיפים פטרוזיליה ו-4 המרכיבים הבאים (דרך פלפל); מטבלים למשך 1 דקה יותר.
מערבבים תערובת תפוחים עם קוביות לחם.
מוסיפים ביצים ומניות; מערבבים.
אופים מלית מחבת מוכנה, חשופה, 1 שעה או עד העליון הוא משחי קלות וקשוח.