מילוי שאור עם תפוחים ונקניק
מילוי שאור עם תפוחים ונקניק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 200 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם שאור, בצל, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: מילוי שאור עם בייקון ותפוחים, מילוי שאור עם פטריות, תפוחים, ומרווה, ו מילוי שאור עם נקניק מרווה ותפוחים.
הוראות
מסדרים את קוביות הלחם בשכבות בודדות על 2 גיליונות אפייה.
אופים ב 350 במשך 18 דקות או עד קלוי.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-37
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל וסלרי; מטגנים 4 דקות או עד למכרז.
מוסיפים בשר חזיר ו-5 המרכיבים הבאים( בשר חזיר דרך מלח); מטגנים 2 דקות.
שלב תערובת בצל ולחם, זורק בעדינות לשלב.
להוסיף מרק; לזרוק בעדינות מעיל. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מכסים ואופים ב 375 במשך 10 דקות. לחשוף ולאפות 35 דקות נוספות או עד חום זהוב.