מילוי שיפון פומפרניקל
מלית שיפון פומפרניקל היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. לכו לחנות ותרימו פלפל, שיפון שיש, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו בייקון, בורבון, פומפרניקל ומילוי שיפון, תפוח ירוק ונקניקיות מלית עם לחם דלעת ופומפרניקל, ו לחם שיפון דניname (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 350 ° F.
מורחים קוביות לחם ב 2 מחבתות אפייה רדודות גדולות ואופים, ערבוב מדי פעם ומיקום של מחבתות באמצע אפייה, עד יבש, 20 עד 25 דקות בסך הכל.
מעבירים לחם לקערה גדולה. 3ווייל הלחם מתייבש בתנור, לבשל בצל בחמאה מקל 1/2 במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, כ 20 דקות, ולאחר מכן להוסיף שום ומבשל, ערבוב מדי פעם, 1 דקה.
מוסיף תערובת בצל ללחם, הזמנת מחבת.
מוסיפים לפת, מרק, ו 2 כפות חמאה למחבת, ואז מבשלים, מכוסה, עד מכרז, 5 עד 8 דקות.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 ° F וחמאה צלחת אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' (קיבולת של 3 ליטר).
להוסיף תערובת לפת, פטרוזיליה, מלח ופלפל ללחם ולזרוק עד בשילוב היטב. מילוי כפיות לתבנית אפייה.
חותכים הנותרים 2 כפות חמאה לחתיכות נקודה מעל מלית.
אופים מלית, מכוסה בחוזקה עם גיליון של רדיד חמאה (בצד החמאה למטה), בשליש העליון של התנור עד מחומם דרך, 15 עד 20 דקות.
הסר רדיד ואופים מלית עד למעלה הוא השחמה קלה, 10 עד 15 דקות יותר.
מלית ניתן להרכיב (אבל לא אפוי) 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.