קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

מילוי תפוחים ומרווה בסיסי

מילוי תפוחים ומרווה בסיסי
מילוי תפוחים ומרווה בסיסי עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. לכי לחנות ותאספי תפוחים, קורנית, עלי מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה מושלם עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו כוסות מילוי מרווה תפוח, תפוח לחם תירס ומילוי מרווה, ו נקניק, מרווה ומילוי תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה; להפריש.בינתיים, לחתוך את הלחם לקוביות 3/4 אינץ ' ומניחים בקערה גדולה, חסינת חום; להפריש.ממיסים את החמאה הנמדדת במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיף את הבצלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם רק מתחילים חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את התפוחים, סלרי, טימין, מרווה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים רכים ניתן פירסינג בקלות עם סכין, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
להוסיף 1 כוס של המניה או מרק ולהביא את התערובת לרתיחה.כבה את החום והוסף את תערובת הירקות-תפוח לקוביות הלחם השמורות. העונה עם שתיים או שלוש צביטות גדולות של מלח ושתי צביטות גדולות של פלפל, ולאחר מכן מערבבים לשלב באופן שווה. אם התערובת נראית יבשה מדי, להוסיף יותר מלאי או מרק 1/4 כוס בכל פעם (אבל לוודא שזה לא מקבל רגשני).
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
להעביר את התערובת לתבנית אפייה מוכנה ואופים, חשופים, עד העליון של המילוי רק מתחיל לקבל חום וקשוח, על 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה