מיליונר בריסקט עם קפה ורוטב סמרטוט בירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מיליונר חזה עם קפה בירה סמרטוט רוטב. מנה אחת מכילה 802 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם פלפל, אבקת בצל, רוטב ברביקיווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות מתכונים דומים: בריסקט מטוגן ברוטב בירה ובצל, בירה בריסקט צלוי עם דינג דאנג רוטב טוב, ו בורבון וקפה בריסקט מטוגן ברוטב חמוציות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הפוך את לשפשף על ידי הצבת מלח, סוכר חום, פפריקה, אבקת צ ' ילי, פלפל, אבקת בצל, אורגנו בקערה קטנה ומערבבים לערבב.
אם החזה שלך יש שכבה עבה של שומן, לקצץ אותו לעובי של 1/4 אינץ'.
מניחים את החזה במחבת צלייה בנדיבות מפזרים את שני הצדדים עם לשפשף, באמצעות כ 3 כפות לכל צד וטופח אותו לתוך הבשר עם קצות האצבעות. שאריות לשפשף ניתן לאחסן במשך כמה חודשים בצנצנת. אתה יכול לבשל את חזה הבקר מיד, אבל זה יהיה טעם טוב יותר אם אתה נותן לו לרפא במקרר מכוסה לפחות 4 עד 24 שעות.
הגדר את הגריל עבור גריל עקיף לחמם מראש עד בינוני נמוך. אם משתמשים בגריל גז, מניחים את כל שבבי העץ בתיבה מעשן או בכיס מעשן ולהפעיל את הגריל על גבוה עד שאתה רואה עשן ואז להפחית את החום בינוני נמוך. אם משתמשים בגריל פחם, מניחים מחבת טפטוף גדולה במרכז, מחממים את הגריל עד בינוני נמוך, ואז זורקים 1 כוס של שבבי העץ על הגחלים.
כאשר מוכן לבשל, למקם את חזה בקר במרכז באח חם, צד שומן למעלה, על מחבת טפטוף ורחוק מהחום. לעטוף את פרוסות בייקון על החלק העליון של הבשר, ולאחר מכן לכסות את הגריל. מבשלים את חזה הבקר עד רך מאוד, 5 עד 6 שעות או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע על 190 מעלות F. בנדיבות לנגב או למרוח את הבשר משני הצדדים עם רוטב סחבה. לעטוף את חזה בקר בנייר אלומיניום, ולהמשיך לבשל עד הסוף. אם משתמשים בגריל פחם, כל שעה תצטרך להוסיף 12 גחלים טריות ו 1/2 שבבי עץ כוס לכל צד.
להעביר את חזה בקר בגריל ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות. חותך דק על פני התבואה, באמצעות סכין חשמלי או סכין חיתוך חדה.
מעבירים את הבשר הפרוס למגש. כפית את רוטב ברביקיו על הבשר או, יותר טוב, לשרת אותו בצד.
מניחים את כל החומרים בקערה שאינה תגובתית ומקציפים לערבב. טעם לתיבול, הוספת מלח נוסף, במידת הצורך.
שלב את רוטב ברביקיו, סלסה, וחומץ בסיר שאינו תגובתי על חום בינוני, להביא לרתיחה, ולתת לבשל עד עבה וטעים, 5 עד 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל. הרוטב יכול להיות מוגש חם או בטמפרטורת החדר ויכול להיות בקירור, מכוסה, עד 48 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.