קושימומחה
מוכן ב11 שעות
מנות10
ציון בריאות37
מגזין

מיליונר בריסקט עם קפה ורוטב סמרטוט בירה

מיליונר בריסקט עם קפה ורוטב סמרטוט בירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מיליונר חזה עם קפה בירה סמרטוט רוטב. מנה אחת מכילה 802 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם פלפל, אבקת בצל, רוטב ברביקיווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות מתכונים דומים: בריסקט מטוגן ברוטב בירה ובצל, בירה בריסקט צלוי עם דינג דאנג רוטב טוב, ו בורבון וקפה בריסקט מטוגן ברוטב חמוציות.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הפוך את לשפשף על ידי הצבת מלח, סוכר חום, פפריקה, אבקת צ ' ילי, פלפל, אבקת בצל, אורגנו בקערה קטנה ומערבבים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
אם החזה שלך יש שכבה עבה של שומן, לקצץ אותו לעובי של 1/4 אינץ'.
4
מניחים את החזה במחבת צלייה בנדיבות מפזרים את שני הצדדים עם לשפשף, באמצעות כ 3 כפות לכל צד וטופח אותו לתוך הבשר עם קצות האצבעות. שאריות לשפשף ניתן לאחסן במשך כמה חודשים בצנצנת. אתה יכול לבשל את חזה הבקר מיד, אבל זה יהיה טעם טוב יותר אם אתה נותן לו לרפא במקרר מכוסה לפחות 4 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
הגדר את הגריל עבור גריל עקיף לחמם מראש עד בינוני נמוך. אם משתמשים בגריל גז, מניחים את כל שבבי העץ בתיבה מעשן או בכיס מעשן ולהפעיל את הגריל על גבוה עד שאתה רואה עשן ואז להפחית את החום בינוני נמוך. אם משתמשים בגריל פחם, מניחים מחבת טפטוף גדולה במרכז, מחממים את הגריל עד בינוני נמוך, ואז זורקים 1 כוס של שבבי העץ על הגחלים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
כאשר מוכן לבשל, למקם את חזה בקר במרכז באח חם, צד שומן למעלה, על מחבת טפטוף ורחוק מהחום. לעטוף את פרוסות בייקון על החלק העליון של הבשר, ולאחר מכן לכסות את הגריל. מבשלים את חזה הבקר עד רך מאוד, 5 עד 6 שעות או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע על 190 מעלות F. בנדיבות לנגב או למרוח את הבשר משני הצדדים עם רוטב סחבה. לעטוף את חזה בקר בנייר אלומיניום, ולהמשיך לבשל עד הסוף. אם משתמשים בגריל פחם, כל שעה תצטרך להוסיף 12 גחלים טריות ו 1/2 שבבי עץ כוס לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
להעביר את חזה בקר בגריל ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות. חותך דק על פני התבואה, באמצעות סכין חשמלי או סכין חיתוך חדה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
מעבירים את הבשר הפרוס למגש. כפית את רוטב ברביקיו על הבשר או, יותר טוב, לשרת אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מניחים את כל החומרים בקערה שאינה תגובתית ומקציפים לערבב. טעם לתיבול, הוספת מלח נוסף, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
שלב את רוטב ברביקיו, סלסה, וחומץ בסיר שאינו תגובתי על חום בינוני, להביא לרתיחה, ולתת לבשל עד עבה וטעים, 5 עד 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל. הרוטב יכול להיות מוגש חם או בטמפרטורת החדר ויכול להיות בקירור, מכוסה, עד 48 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
Dientes De AjoDientes De Ajo
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסיידר תפוחיםסיידר תפוחים62 כפות חמאה מומסת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת4731 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב ברביקיו האהוב עליך, (מומלץ: יצירת מופת KC או עין השור)רוטב ברביקיו האהוב עליך, (מומלץ: יצירת מופת KC או עין השור)2קילוגרםמרכז לחתוך חתיכת בריסקטמרכז לחתוך חתיכת בריסקט2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה10שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר ארוז היטבסוכר חום בהיר ארוז היטב2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר בקר או עוףציר בקר או עוף22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאבקת צ'ילי טהוראבקת צ'ילי טהור591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ סיידר, או יותר לפי הטעםחומץ סיידר, או יותר לפי הטעם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוטב חריף (מומלץ: רוטב טבסקו)רוטב חריף (מומלץ: רוטב טבסקו)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלסה קלה או חמה האהובה עליךסלסה קלה או חמה האהובה עליך11 כף אורגנו מיובשבצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)1חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלח כשר או יםמלח כשר או ים2חתיכות טופי הית' ברמלח כשר או יםמלח כשר או ים10שרימפס וורידיםמלח כשר או יםמלח כשר או ים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרהיקורי או שבבי עץ תפוח, ספוג במשך 1 שעה במים כדי לכסות, סחוטהיקורי או שבבי עץ תפוח, ספוג במשך 1 שעה במים כדי לכסות, סחוט591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר