מינדי סגל של ריבס ו תות שדה Consommé
מינדי סגל של ריבס ו תות שדה Consommé עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא גבינת חלב פרה, תפוז דם, סודה ריבס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תות צונן & סלק Consommé עם שמן חזרת, עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות, ו וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים 3 מהתותים לקוביות קטנות ומניחים בקערה קטנה; מניחים בצד.
חותכים את התותים הנותרים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ומניחים בקערה בינונית; להפריש.
חותכים חצי גבעול ריבס לקוביות קטנות ומניחים בקערה עם תותים חתוכים לקוביות; מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
חותכים את גבעולי ריבס הנותרים לקוביות גדולות ומניחים בסיר גדול.באמצעות מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות מהכתום. חצי את התפוז וחתוך כל חצי לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מניחים את ההתלהבות ואת פרוסות התפוז בסיר עם ריבס.
מוסיפים את הסודה, הבירה, תרמיל וניל וזרעים, סוכר, דבש, זנגביל ולבנדר לסיר.
מניחים על חום בינוני ומביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד rhubarb הוא סכין במכרז.
מוסיפים את התותים השמורים וממשיך להתבשל עד מתרכך. לטעום ולהוסיף יותר סוכר או דבש לפי הצורך.הגדר מסננת בסדר רשת גדולה מעל קערה גדולה חסינת חום בשורה את המסננת עם שכבה כפולה של גזה ארוגה אולטרה. עבודה בקבוצות במידת הצורך, מצקת את התערובת לתוך המסננת, לחץ בעדינות על המוצקים, ולהשליך את המוצקים (גם להשליך את הגבינה כאשר אתה עשית). מקררים את הקונסולה עד שהיא מתקררת.כאשר מוכן לשרת, לחמם את התנור ל 177° ולסדר מתלה באמצע.בינתיים, במקום 1/2 כוס של קונסומה בסיר קטן ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את התותים השמורים בקוביות קטנות וריבס ומבשלים עד שהתרככו.
הסר מהחום והנח בצד.חותכים את הגבינה לתוך 4 סיבובים. לחץ על צד אחד של הגבינה לתוך הג ' ינג ' ים הקצוצים ולאחר מכן הניח אותו, צד gingersnap למטה, על תבנית אפייה או במחבת בטוחה לתנור. חזור עם כדורי הגבינה הנותרים. שימו בצד את כל הג ' ינג ' ים הנותרים לקישוט.
אופים את הגבינה עד רק התחמם, על 2 עד 3 דקות.עבור כל מנה, מניחים 1 חתיכת גבינה במרכז קערת מרק רחבה, רדודה.
מקשטים עם רבע מהפירות המבושלים לקוביות.
יוצקים את consommé סביב הגבינה ומפזרים עם gingersnaps הנותרים.