מיני אקלרים
Mini eclairs לוקח מסביב 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאבן זה יש 166 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם סוכר גלגלית, קמח, חלמונים ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. מתכונים דומים: מיני Tiramisu Éclairs, מיני שוקולד פחזני, ו שוקולד טבול מיני אקלרים.
הוראות
כדי להפוך את הלחמניות, לחמם את החלב, החמאה ו 150ml מים בעדינות בסיר בגודל בינוני עד כל החמאה נמסה. קבל את הקמח וכמה מלח מוכן, ואז להגדיל את החום ולהביא את הנוזל לרתיחה. ברגע שהוא רותח, להסיר מהחום ולהכות בקמח קמצוץ של מלח עם כף עץ. להמשיך להכות עד התערובת חלקה ומגיע מן הצדדים של המחבת. מגניב במשך 5 דקות.
מקציפים את הביצים, קצת בכל פעם, לבצק חלק ומבריק. כפית לתוך שקית צנרת עם זרבובית פשוטה 1.5-2cm ולהניח בצד עד מוכן לאפות.
כדי להפוך את המילוי, להביא את החלב רק לרתיחה בסיר עם ממרח וניל או פוד פיצול. בינתיים, לטאטא יחד את החלמונים ביצה, סוכר וקורסים בקערת ערבוב.
יוצקים על חלב חם תוך ברציפות לטאטא את תערובת הביצה. השליכו את התרמיל (אם משתמשים) והחזירו את התמהיל לסיר מחוק. מבשלים על חום עדין, ערבוב, עד התמהיל הוא עבה יותר פודינג זה יקבל גבשושי, אבל רק להמשיך ערבוב והכה את הגושים.
להעביר לקערת ערבוב אחרת ולהניח נצמד הסרט ישירות על פני השטח. להשאיר להתקרר, ואז להירגע.
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
קו כמה גיליונות אפייה עם קלף אפייה. צינור על אורכי 8-10cm ארוכים של הבצק, על 2cm רחב עוזב שטח כדי להרחיב בין כל אחד. מכניסים לתנור במשך 5 דקות, ואז להפחית את החום 200c / 200c מאוורר / גז 6 ואופים במשך 10 דקות יותר עד הזהב, נפוח ו פריך. באמצעות שיפוד, לתקוע 3 חורים קטנים לאורך הבסיס של כל לחמניה. שים בחזרה על סדיני האפייה, בסיס, ולחזור לתנור במשך 8-10 דקות נוספות עד צונן מעט. מגניב. יכול להיות קפוא עד חודש, או מאוחסן במיכל אטום עד 3 ימים רק פריך בתנור חם שוב כאשר מוכן למלא.
מוסיפים את הקרם למילוי העבה ומכים עם מקצף חשמלי עד שהוא מחזיק את הצורה שלו שוב. לשים לתוך שקית צנרת עם זרבובית זעירה, ואז צינור כמה מילוי לתוך החלק התחתון של הלחמניות באמצעות חורים שיפוד שעשית לפני (לראות סודות של הצלחה, להלן). כאשר הוא מתיז בחזרה החוצה, כי קצת הוא כנראה מלא.
מערבבים את הליקר, אם באמצעות, לתוך הסוכר הדובדבן, בתוספת רק מספיק מים כדי להפוך את הדובדבן די עבה. לחלק בין קערות רבות ככל שאתה רוצה צבעים, וצבע כל אצווה כמו שאתה אוהב. (בהתאם הצביעה שלך, ייתכן שיהיה עליך להוסיף טיפה יותר מים icings כך שהם עבים אבל נוזל.)
טובלים את החלק העליון של כל אקלר בציפוי כדי לכסות, או להשתמש בכפית כדי להפיץ קצת על שימוש פחות בהתחלה ולחכות שזה להתפשט ולהתיישב.
להוסיף סוכריות וקישוטים, ולאחר מכן לשבת בעדינות על מתלים חוט להגדיר. הפחזניות נאכלות הכי טוב ביום שבו הן מלאות ומעוטרות, לפני שהן נרטבות.