קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות7
מגזין

מיני כרוב ועוגות ריזוטו גבינת עיזים

מיני כרוב ועוגות ריזוטו גבינת עיזים
המתכון מיני כרוב ועוגות ריזוטו גבינת עיזים מוכן בסביבות 4 שעות ו -10 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 24. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, מלח כשר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות ריזוטו גבינת עיזים פריכות עם אגסי חורף חמים, מיני עוגות ריזוטו קלוי Poblano עם סלסה תירס בגריל, ו ריזוטו גבינת עיזים מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן בסיר כבד תחתית גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הכרוב ומים, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מכרז ולא נשאר נוזל, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
כרובכרוב
3
הסר ללוח חיתוך.למחוק את הסיר עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן וחום על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את האורז ומלח נמדד ופלפל ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ כדי לשמור על האורז מן דבק לתחתית המחבת, עד האורז מתחיל crackle, על 1 דקה. מערבבים את היין ולתת להתבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד נספג לחלוטין, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את המרק, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהאורז ספג את המרק והוא מבושל דרך, על 10 עד 12 דקות. בינתיים, דק קוצצים את כרוב שמורות ושמים אותו בצד על קרש החיתוך.כאשר האורז נעשה, להסיר את המחבת מן החום ומערבבים את כרוב שמורות גבינת עיזים עד בשילוב שווה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת עיזיםגבינת עיזים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
כרובכרוב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הסר לקערה גדולה ולתת לשבת עד מקורר לטמפרטורת החדר, על 40 דקות. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד לקירור יסודי, לפחות 2 שעות או לילה.עבור הרוטב: רק לפני טיגון העוגות, ללטף את הפלפלים יבשים מאוד עם מגבות נייר ומניחים אותם בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מניחים את הביצים בצלחת רדודה, מתבלים במלח, ומכים במזלג עד שנשברים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מניחים את panko בצלחת רדודה שנייה; להפריש.מחלקים את הריזוטו הצונן ל -24 חלקים (כ -2 כפות לכל חלק) ומניחים על תבנית אפייה (המנות אינן צריכות להיווצר באופן מושלם).יש קערה קטנה של מים מוכן לחות הידיים שלך לפי הצורך כדי למנוע דבק בעת יצירת הקציצות. טופס כל מנה ריזוטו לתוך פטי 1-1 / 2 אינץ ' ולהחזיר אותם לתבנית האפייה.עבודה עם עוגת ריזוטו 1 בכל פעם, מעיל אותו עם הביצים, לתת כל טפטוף עודף, ואז מעיל אותו באופן שווה עם panko, הקשה בעדינות כך פירורי הלחם לדבוק. להחזיר אותו לתבנית האפייה, ולחזור עם העוגות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ אבל לא מעשן (על 177° על עמוק טיגון/מדחום ממתקים), על 4 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל250 ולסדר מתלה באמצע. להתאים מתלה תיל מעל תבנית אפייה שנייה; להפריש.כאשר השמן מוכן, להוסיף 8 של עוגות ריזוטו ומטגנים עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל, התאמת החום לפי הצורך, עד חום זהוב מחומם דרך, על 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר את מתלה החוט, מתבלים במלח, ומניחים בתנור. חזור עם העוגות הנותרות.כאשר מוכן לשרת, העליון כל עוגה עם כ 1/2 כפית של רוטב פלפל אדום ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז קרנרולי או ארבוריואורז קרנרולי או ארבוריו0(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הצורךפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כרוב עלים שטוח, גבעולים גזומים ועלים קרועים לחתיכות בגודל ביסכרוב עלים שטוח, גבעולים גזומים ועלים קרועים לחתיכות בגודל ביס11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשן שום, מרוסקשן שום, מרוסק24ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקירקות דל נתרן או מרק עוףירקות דל נתרן או מרק עוף2(יכול להיות או להרחיק)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פלפלים אדומים קלויים, מנוקזיםפלפלים אדומים קלויים, מנוקזים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק