קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

מיני מאפין פריטטות

מיני מאפין פריטטות
מיני מאפין Frittatas יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 24 . מנה אחת מכילה 62 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש עלים chard, מלח, שאלוט, ומלח. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מיני פריטטות, מיני פריטטות, ו מיני פריטטות.

הוראות

1
מחממים כמה ליטרים של מים לרתיחה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים כפית מלח למים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים את עלי הצ ' ארד למים הרותחים. מרתיחים עד רק במכרז, 2-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
הסר מן הסיר ולשטוף במים קרים כדי לעצור את הבישול. לסחוט עודפי מים. ואז קוצצים דק ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
Sauté שאלוט ופטריות: חמאה להמס במחבת sauté קטנה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את שאלוט טחון ופטריות. מבשלים במשך 5 עד 6 דקות עד שאלוט הם שקופים והפטריות רכות. מערבבים אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
7
מוסיפים מלח, פלפל, לביצים, יוצקים חלקית לתוך בארות מאפין: מחממים תנור ל 163° (160°C). מערבבים מלח ופלפל לתוך הביצים המכות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
יוצקים ביצים לתוך כוס מדידה עם קצה לשפוך או זרבובית כדי להקל על מילוי הבארות של מיני מאפין פחיות. מלא את הבארות רבע מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
בישול פולנטהבישול פולנטה
9
מילוי בארות עם סתימות, העליון עם תערובת ביצה נותרת: להפיץ את תערובת שאלוט פטריות, chard, ו פטה בכמויות זוגיות לאורך בארות הפח מאפין. ואז למעלה עם תערובת הביצה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
Chard שוויצריChard שוויצרי
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
10
אופים ב 163° (160°C) במשך 20 דקות. אם אתה רוצה, לסיים על ידי בראונינג מתחת לדוד במשך דקה או שתיים, עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
תן מגניב מעט במחבת. ואז לשחרר את frittatas מיני מהמחבת באמצעות שיפוד עץ.  
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.