מיני מאפין פריטטות
מיני מאפין Frittatas יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 24 . מנה אחת מכילה 62 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש עלים chard, מלח, שאלוט, ומלח. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מיני פריטטות, מיני פריטטות, ו מיני פריטטות.
הוראות
מחממים כמה ליטרים של מים לרתיחה בסיר.
מוסיפים את עלי הצ ' ארד למים הרותחים. מרתיחים עד רק במכרז, 2-4 דקות.
הסר מן הסיר ולשטוף במים קרים כדי לעצור את הבישול. לסחוט עודפי מים. ואז קוצצים דק ומניחים בצד.
Sauté שאלוט ופטריות: חמאה להמס במחבת sauté קטנה על חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט טחון ופטריות. מבשלים במשך 5 עד 6 דקות עד שאלוט הם שקופים והפטריות רכות. מערבבים אורגנו.
מוסיפים מלח, פלפל, לביצים, יוצקים חלקית לתוך בארות מאפין: מחממים תנור ל 163° (160°C). מערבבים מלח ופלפל לתוך הביצים המכות.
יוצקים ביצים לתוך כוס מדידה עם קצה לשפוך או זרבובית כדי להקל על מילוי הבארות של מיני מאפין פחיות. מלא את הבארות רבע מהדרך.
מילוי בארות עם סתימות, העליון עם תערובת ביצה נותרת: להפיץ את תערובת שאלוט פטריות, chard, ו פטה בכמויות זוגיות לאורך בארות הפח מאפין. ואז למעלה עם תערובת הביצה הנותרת.
אופים ב 163° (160°C) במשך 20 דקות. אם אתה רוצה, לסיים על ידי בראונינג מתחת לדוד במשך דקה או שתיים, עד השחמה קלה.
תן מגניב מעט במחבת. ואז לשחרר את frittatas מיני מהמחבת באמצעות שיפוד עץ.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: יין מבעבע
פריטטה עובדת ממש טוב עם יין מבעבע. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. פרארי פרל עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![פרארי פרל]()
פרארי פרל
יין בלאן בלאן משובח של מצוינות שאין להפריכה, שהושג רק מענבי שרדונה מהכרמים של משפחת לונלי.לאחר תקופה ארוכה של התבגרות בבקבוק הוא הופך לסינתזה של אלגנטיות, רעננות ומורכבות הרמונית.קש צהוב עם גוונים זהובים חיוורים. זר פרחים.זר עז, אבל עדין במיוחד, עם ניחוחות של פריחת שקדים, תפוחים רנט, spiciness קלוש רמז של לחם פריך. טעם יבש, פריך ואלגנטי, עם תחושה מעוגלת מאוד מתמשך שבו אחד מוצא פתק פירותי בהיר של תפוחים בשלים, רמז אטרקטיבי של שמרים ושקדים מתוקים ונימה ארומטית במעורפל האופיינית לשרדונה.