מיני עוגות אמרטי שוקולד
עוגות אמרטי שוקולד מיני יכולות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 30 מנות עם 110 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות ואספו עוגיות אמרטי לתינוקות, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, אבקת קקאו ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 11%. ציון זה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: מיני עוגות רום שוקולד, מיני עוגות שוקולד מותכות, ו מיני עוגות פטל שוקולד.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מרססים מחבתות מיני קאפקייקס עם התרסיס הנון-סטיק. מקררים. מיקרוגל את השוקולד עד נמס וחלק, ערבוב כל 20 שניות, במשך כ 1 דקה.
שלב את השקדים והעוגיות במעבד. דופק עד שהשקדים והעוגיות נטחנים דק.
מעבירים את תערובת האגוזים לקערה בינונית.
מוסיפים את החמאה והסוכר למעבד ומערבבים עד לקבלת קרם וחלק.
מוסיפים את גרידת התפוז המגוררת ודופקים בקצרה, עד להטמעה.
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם. מערבבים עד להטמעת הביצים. מנקים את דפנות קערת הערבוב ומערבבים שוב.
מוסיפים את תערובת האגוזים והשוקולד המומס. דופק עד לקבלת תערובת אחידה. נקו את דפנות הקערה. מערבבים שוב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכן.
אופים עד שהנפיחות המרכזיות ובוחן המוחדר למרכז העוגה יוצאים נקיים, בערך 8 עד 10 דקות. מצננים במחבתות במשך 10 עד 15 דקות.
מעבירים מיני עוגות לפלטה. מנפים את אבקת הקקאו ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק אינו מציף עוגיות סוכר או לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, והתווים האגוזיים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "