סלט תפוחי אדמה קלאסי
סלט תפוחי אדמה קלאסי נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. אם יש לך חרדל דיז'ון, חומץ סיידר, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו סלט תפוחי אדמה קלאסי, סלט תפוחי אדמה קלאסי, ו סלט תפוחי אדמה קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים 25 דקות או עד תפוחי אדמה רכים; לנקז להתקרר לחלוטין.
חותכים תפוחי אדמה לקוביות 1/2 אינץ'.
מערבבים תפוחי אדמה, בצל, סלרי, תבלין וביצים בקערה גדולה.
מערבבים מיונז ושאר החומרים בקערה קטנה; מערבבים עם מקציף.
יוצקים את תערובת תפוחי האדמה, משליכים בעדינות למעיל. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות.