קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מיני עוגות קמח תירס עם עגבניות ירושה להתענג

מיני עוגות קמח תירס עם עגבניות ירושה להתענג
מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 62 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. אם יש לכם ביצה, מלח כשר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו מיני עוגות קמח תירס עם עגבניות ירושה להתענג, מיני עוגות קמח תירס עם עגבניות ירושה להתענג, ו סלט עגבניות ירושה טעון עם קרום קמח תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 6 מרכיבים.
2
לשקול או קלות כף קמח לתוך כוס מדידה יבש; רמה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
3
שלב קמח הבא 3 מרכיבים (דרך 1/4 כפית פלפל) בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מערבבים חלב חלב עם חלמון ביצה; מוסיפים תערובת חלב לתערובת קמח, ערבוב עם מקצף רק עד לח.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מניחים ביצה לבן בקערה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס. מקפלים רבע ביצה לבן לתוך תערובת חלב חמאה. מקפלים בעדינות את הלבן שנשאר.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
סיגליותסיגליות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת מעייל קלה עם ספריי בישול. כפית על 1 כף הבלילה לכל פנקייק למחבת, מתפשט מעט. מבשלים 1 דקה או עד צמרות מכוסים בועות וקצוות להתחיל להגדיר. הפעל ומבשל 1 דקה. חזור עם הבלילה שנותרה עבור סך של 16 פנקייק. למעלה כל פנקייק עם 1/4 כפית קרם frache ו 1 1/2 כפיות עגבניות להתענג.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מגישים באופן מיידי.