מיני פריטטות
מיני פריטטות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, בצל, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בטטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו מיני פריטטות, מיני פריטטות, ו מיני פריטטות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. Mist 12 כוס מאפין פח עם ספריי בישול nonstick.
חותכים כל חתיכה של בשר חזיר לשניים ולחץ 1 חתיכה לתוך כל כוס.
שמן חם במחבת מעל חום בינוני גבוה. לבשל תפוחי אדמה, ערבוב, עד מתרכך וזהב, על 5 דקות.
מוסיפים בצל ופלפל פעמון ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, 3 עד 5 דקות יותר. מתבלים במלח ומחלקים בין כוסות מאפין.
בכוס מדידה גדולה, לטאטא יחד ביצים, חלב ו 1/4 כפית. מלח.
יוצקים תערובת ביצים לתוך כוסות מאפין כך שכל אחד הוא כחצי מלא.
אופים עד הביצים מבושלים דרך, כ 15 דקות.
בואו לעמוד על מתלה קירור חוט במשך 5 דקות.
הסר פריטטות מאפין פח לשרת חם, או לתת מגניב לחלוטין לשרת בטמפרטורת החדר.