טארטלט די ריקוטה (tartellette di Ricotta) מיניאטורי עשוי להיות רק הצד המנה שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 317 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו צימוקים, גרידת לימון, מים חמים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 37%. מתכונים דומים: חביתות מיניאטורות עם ריקוטה, Courgette, ham & ricotta טארטס, ו עוגות ריקוטה לימון.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
יוצקים את החלב לסיר קטן ומוסיפים את גרידת הלימון. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
הסר מהחום.
4
בקערה של תערובת לעמוד חשמלי מצויד עם משוט, לשלב את חלמונים ביצה 2 כפות סוכר. לנצח עד רך צהוב חיוור, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים את תערובת החלמון לתערובת החלב בסיר. להחזיר את הסיר לחום ולהביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד התערובת היא הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
חלב
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת רוטב
6
הסר מהחום.
7
מניחים את הריקוטה בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
8
מוסיפים את הקרם מן הסיר ואת הצימוקים, וממשיכים לערבב עם כף עץ עד הומוגנית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
קרם
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת רוטב
9
השתמש מערוך מקור קל לגלגל את הבצק מאפה עד שהוא 1/8 אינץ ' עבה. השתמש בחמאה כדי לשמן קלות 12 מחבתות טארט מיניאטורות. עם 3 1/2 עד 4 אינץ ' חותך מאפה עגול, לחתוך את הבצק לתוך 12 עיגולים בגודל שווה בעדינות להניח את הבצק לתוך מחבתות טארט מוכן, לוודא כי הבצק שוכב סומק על הקרקעית והצדדים. עיוורים אופים את הבצק: מניחים ריבועים קטנים של נייר קלף בכל מחבת טארט, למעלה עם שעועית יבשה, מניחים את המחבתות על תבנית אפייה גדולה ואופים עד לחום זהוב, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
שעועית יבשה
חמאה
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
חותך מאפים
תבנית אפייה
מערוך
תנור
טופס טארט
10
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין לפני חלוקת מילוי ריקוטה באופן שווה בין קרום טארט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
מגישים בטמפרטורת החדר.
12
בקערה גדולה, לשלב יין, מים ושמרים ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמרים
יין
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
מוסיפים את הדבש, המלח ושמן הזית ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
דבש
מלח
14
מוסיפים 1 כוס קמח ומערבבים עם כף עץ עד שהוא הופך לבלילה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
15
מוסיפים 2 כוסות קמח יותר ומערבבים עם הכף לעוד 2 עד 3 דקות, כדי לשלב כמה שיותר קמח ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
16
הביאו את הבצק יחד עם הידיים והפכו אותו על משטח מקומח או שיש. ללוש במשך כ 6 עד 8 דקות, עד שעשית בצק מוצק, חלק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
17
מניחים אותו בקערה נקייה ומשומנת קלות ומכסים אותו במגבת.