מתכון סקווש שעועית Minestrone יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 3 שעות ו-50 דקות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-149 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו דלורית, שמן זית, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו מרק כרוב ודלורית, מרק מינסטרונה דלורית, ו שעועית לבנה Minestrone (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר בשר מן הקרס חזיר לחתוך לחתיכות גדולות; להניח בשר בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מים כדי לאפשר
2
מניחים שעועית חיל הים ועצמות חזיר בסיר גדול; מוסיפים מים קרים לכסות על ידי 2". מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית חיל הים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד 1 שעה.
4
חום 1/4 כוס שמן בסיר כבד גדול אחר על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים בשר חזיר, בצל, כרישה, סלרי ושום; מתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
6
מוסיפים סקווש, שעועית ירוקה, שעועית חיל הים ושריית נוזל, מרק, ועצמות לסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני; להפחית את החום נמוך, לכסות, בעדינות ומבשלים עד שעועית חיל הים הם במכרז, 1 1/2-2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
שעועית חיל הים
סכין קילוף
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
כאשר המרק כמעט סיים לבשל, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.