קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

מינסטרונה הלבבית של אמא

מינסטרונה הלבבית של אמא
מינסטרונה הלבבית של אמא עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 277 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, מלח, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 55%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מינסטרונה של מאמא מיה, מינסטרונה לבבית, ו מינסטרונה לבבית.

הוראות

1
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל ושום עד שהם ריחניים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים בשר בקר טחון; מבשלים ומערבבים עד שהבקר מתפורר, שחום באופן שווה, וכבר לא ורוד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
בקרבקר
3
מסננים עודפי שומן.
4
מעבירים תערובת בקר טחון לסיר 8 ליטר; מוסיפים מרק עוף, קוביות עגבניות, רוטב עגבניות, מים וגזר. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים עד שהגזר מבושל חלקית, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
בשר טחוןבשר טחון
עגבנייהעגבנייה
גזרגזר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים קישואים, פלפל, בזיליקום, אורגנו, מלח ופלפל שחור; מבשלים עד שהגזר רך, כ -10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פלפלפלפל
קישואיםקישואים
גזרגזר
אורגנואורגנו
באזיל!באזיל!
מלחמלח
6
מערבבים ברוקולי ומקרוני למרק; מבשלים עד שהמקרוני מבושל אך יציב לנגיסה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
מקרונימקרוני
מרקמרק
7
מקשטים בגבינת פרמזן להגשה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

מינסטרונה בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלני קיאנטי אנאטה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
קסטלני קיאנטי אנאטה
קסטלני קיאנטי אנאטה
אדום אודם בהיר בצבע. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג 'ובזה, 10% סיליג' יולו