מינסטרונה הלבבית של אמא
מינסטרונה הלבבית של אמא עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 277 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, מלח, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 55%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מינסטרונה של מאמא מיה, מינסטרונה לבבית, ו מינסטרונה לבבית.
הוראות
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל ושום עד שהם ריחניים, כ -2 דקות.
מוסיפים בשר בקר טחון; מבשלים ומערבבים עד שהבקר מתפורר, שחום באופן שווה, וכבר לא ורוד, כ -10 דקות.
מעבירים תערובת בקר טחון לסיר 8 ליטר; מוסיפים מרק עוף, קוביות עגבניות, רוטב עגבניות, מים וגזר. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים עד שהגזר מבושל חלקית, 10 דקות.
מוסיפים קישואים, פלפל, בזיליקום, אורגנו, מלח ופלפל שחור; מבשלים עד שהגזר רך, כ -10 דקות נוספות.
מערבבים ברוקולי ומקרוני למרק; מבשלים עד שהמקרוני מבושל אך יציב לנגיסה, כ -10 דקות.
מקשטים בגבינת פרמזן להגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
מינסטרונה בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלני קיאנטי אנאטה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![קסטלני קיאנטי אנאטה]()
קסטלני קיאנטי אנאטה
אדום אודם בהיר בצבע. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג 'ובזה, 10% סיליג' יולו