מינסטרונה עוף ניוקי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. 41 איש מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. לכו לחנות ואספו מרק עוף, אורגנו, עגבניות משומרות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 68%, המנה הזו מוצקה. נסו מינסטרונה עם ניוקי, מינסטרונה עם ניוקי, ו ניוקי-מחבת ניוקי עוף עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מפזרים עוף עם אורגנו, מלח ופלפל. בתנור הולנדי מטגנים עוף בכף 1 שמן עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
באותה מחבת מבשלים את הפלפלים, הקישואים, הפטריות והבצל בשמן שנותר עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
להוסיף פרושוטו ושום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים את המרק, העגבניות, השעועית, האפונה, רסק העגבניות והעוף. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תוספות, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 160 דולר.
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
שמפניה זו היא תערובת של כ -30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו -60% מהסך הכל, מכמה יבולים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.