קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 17 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

מיסו וסויה דג בס צ'יליאני

מיסו וסויה דג בס צ'יליאני
אם יש לכם מיסו להדביק, פילה בס ים, מיריןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בס ים צ'יליאני מזוגג מיסו, בס ים צ'יליאני, ו בס ים צ'יליאני.

הוראות

1
לטאטא יחד את הסאקי, מירין, רוטב סויה, סוכר חום, וממרח מיסו בקערה כדי להפוך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מיסומיסו
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים את הבס בתוך שקית פלסטיק sealable גדול ויוצקים את המרינדה מעל בס הים. צ ' יל במקרר 3 עד 6 שעות. מסדרים את הפילה על תבנית אפייה. זרוק את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
SeabassSeabass
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. פרוף את דלת התנור להישאר מעט פתוחה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
אופים את הבס מתחת לגריל עד פתיתי הדגים בקלות עם מזלג, 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
מפזרים בצל ירוק קצוץ כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק