מיסו-פורל במרינדה עם זיגוג ליים-ג'ינג'ר
צריך ללא גלוטן, ללא חלב ומנה עיקרית פסקטרית? פורל במרינדה מיסו עם זיגוג ליים-ג'ינג'ר יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.35 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 38 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 426 קלוריות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו דבש, סוכר חום, מיסו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דבש זנגוויל כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 77%, המנה הזו מוצקה. נסו סלמון מיסו-ג'ינג'ר במרינדה, שרימפס במרינדה ג'ינג'ר-סויה-ליים, ו ג'ינג'ר ומלון לימון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3 מרכיבים ראשונים בקערה קטנה.
מברישים דגים בתערובת המיסו. מכסים ומצננים 30 דקות.
שלבו דבש, מיץ ליים וג ' ינג ' ר בסיר קטן על אש בינונית, והביאו לרתיחה. מבשלים 10 דקות או עד שהתערובת מצפה דק את גב הכף; מניחים בצד.
הניחו את הדג על מתלה צלייה מצופה בתרסיס בישול, וצלו למשך 3 דקות מכל צד או עד שהדג מתקלף בקלות כאשר הוא נבדק בעזרת מזלג.
מזלפים את תערובת הדבש על הדג.