זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שום שרוף-שומשום-שמן צ'ילי לראמן, חזיר & לפת מיסו ראמן, ו בית ספר לבישול: מיסו ראמן עם עוף מזוגג, פטריות אנוקי ושימג'י (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים עצמות חזיר ועוף בסיר גדול ומכסים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טיפים עגולים לפינה #4
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מניחים על מבער מעל חום גבוה ומביאים לרתיחה.
3
הסר מהחום ברגע שרתיחה הוא הגיע.
4
בעוד סיר הוא חימום, חום שמן צמחי בברזל יצוק בינוני או מחבת לא מקל על חום גבוה עד עישון קל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
5
מוסיפים בצל, שום וג ' ינג ' ר. לבשל, לזרוק מדי פעם עד חרוך עמוק על רוב הצדדים, על 15 דקות בסך הכל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
ברגע שהסיר הגיע לרתיחה, תשפוך מים לביוב. בזהירות לשטוף את כל העצמות תחת מים זורמים קרים, הסרת כל פיסות של מח כהה או דם קרוש. עצמות צריכות להיות אפור אחיד / לבן לאחר שקרצפת אותם. השתמש במקלות אכילה כדי לעזור להסיר חתיכות קטנות של מח כהה מתוך trotters או ליד הקוצים של התרנגולות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
גב שומן חזיר
7
להחזיר את העצמות לסיר יחד עם ירקות חרוכים, כרישה, לבן בצל ירוק, פטריות, כתף חזיר. למלא מים קרים. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה, ברפרוף את כל חלאות שמופיע (זה צריך להפסיק להופיע בתוך 20 הדקות הראשונות או כך). השתמש ספוג נקי או מגבות נייר לח לנגב ו חלאות שחורות או אפורות מן סביב שולי הסיר. הפחת את החום לרתיחה חשופה והנח מכסה כבד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס חזה הודו מבושל מגורר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
גב שומן חזיר
8
לאחר המכסה הוא על, לבדוק את הסיר לאחר 15 דקות. זה צריך להיות ברתיחה מתגלגלת איטית. אם לא, להגדיל או להקטין את החום מעט כדי להתאים את מהירות הרתיחה. מרתיחים מרק עד כתף חזיר הוא רך לחלוטין, על 3 שעות. בזהירות להסיר את הכתף עם מרית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
גב שומן חזיר
9
להעביר shuolder למיכל אטום לקרר עד. להחזיר את המכסה לסיר ולהמשיך לבשל עד מרק הוא אטום עם המרקם של שמנת קלה, על 6 עד 8 שעות יותר, ציפוי עד הכרחי כדי לשמור על העצמות שקועות בכל עת. אם אתה חייב להשאיר את הסיר ללא השגחה במשך תקופה ממושכת של זמן, העליון את הסיר ולהפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר בזמן שאתה נעלם. חזור לרתיחה כאשר אתה חוזר ולהמשיך לבשל, ציפוי עם יותר מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קרם בהיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
10
לאחר מרק מוכן, לבשל מעל חום גבוה עד מופחת סביב 3 ליטרים. מסננים דרך מסננת רשת בסדר לסיר נקי. להשליך מוצקים. עבור מרק אפילו נקי יותר, מסננים שוב דרך chinois או מסננת רשת בסדר מרופדת בכמה שכבות של בד גבינה. שומן נוזלי דל שומן מלמעלה עם מצקת וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מים נוספים
מצקת
גב שומן חזיר
11
להקציף בדבק מיסו, 3 כפות של shoyu, ומלח לפי הטעם. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מיסו
שויו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
לגרוס כתף חזיר עם אצבעות עד מגורר דק לזרוק עם shoyu הנותרים מירין. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
שויו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
13
לשרת: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, למקם כתף חזיר מגורר 10 אינץ מחבת לא מקל מעל חום בינוני גבוה. מבשלים, ערבוב וטלטול מדי פעם, עד פריך בכל רחבי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
14
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
15
ניקוז ולהעביר קערות ראמן מחוממות. מרק מצקת על אטריות טפטוף עם כף או שתיים של שום שרוף-שומשום-צ ' ילי שמן לקערה. מחלקים חזיר פריך באופן שווה בין קערות.
אטריות ראמן עובדות ממש טוב עם ריזלינג, סאקה וסוביניון בלאן. סאקה היא בחירה מובנת מאליה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ויינגוט וילי שייפר Graacher Domprobst ריזלינג Spatlese מספר 5. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.