קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

מיסו ראמן עם חזיר פריך ושום שרוף-שמן שומשום

מיסו ראמן עם חזיר פריך ושום שרוף-שמן שומשום
זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שום שרוף-שומשום-שמן צ'ילי לראמן, חזיר & לפת מיסו ראמן, ו בית ספר לבישול: מיסו ראמן עם עוף מזוגג, פטריות אנוקי ושימג'י (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עצמות חזיר ועוף בסיר גדול ומכסים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מניחים על מבער מעל חום גבוה ומביאים לרתיחה.
3
הסר מהחום ברגע שרתיחה הוא הגיע.
4
בעוד סיר הוא חימום, חום שמן צמחי בברזל יצוק בינוני או מחבת לא מקל על חום גבוה עד עישון קל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים בצל, שום וג ' ינג ' ר. לבשל, לזרוק מדי פעם עד חרוך עמוק על רוב הצדדים, על 15 דקות בסך הכל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
ברגע שהסיר הגיע לרתיחה, תשפוך מים לביוב. בזהירות לשטוף את כל העצמות תחת מים זורמים קרים, הסרת כל פיסות של מח כהה או דם קרוש. עצמות צריכות להיות אפור אחיד / לבן לאחר שקרצפת אותם. השתמש במקלות אכילה כדי לעזור להסיר חתיכות קטנות של מח כהה מתוך trotters או ליד הקוצים של התרנגולות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
להחזיר את העצמות לסיר יחד עם ירקות חרוכים, כרישה, לבן בצל ירוק, פטריות, כתף חזיר. למלא מים קרים. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה, ברפרוף את כל חלאות שמופיע (זה צריך להפסיק להופיע בתוך 20 הדקות הראשונות או כך). השתמש ספוג נקי או מגבות נייר לח לנגב ו חלאות שחורות או אפורות מן סביב שולי הסיר. הפחת את החום לרתיחה חשופה והנח מכסה כבד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
לאחר המכסה הוא על, לבדוק את הסיר לאחר 15 דקות. זה צריך להיות ברתיחה מתגלגלת איטית. אם לא, להגדיל או להקטין את החום מעט כדי להתאים את מהירות הרתיחה. מרתיחים מרק עד כתף חזיר הוא רך לחלוטין, על 3 שעות. בזהירות להסיר את הכתף עם מרית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
להעביר shuolder למיכל אטום לקרר עד. להחזיר את המכסה לסיר ולהמשיך לבשל עד מרק הוא אטום עם המרקם של שמנת קלה, על 6 עד 8 שעות יותר, ציפוי עד הכרחי כדי לשמור על העצמות שקועות בכל עת. אם אתה חייב להשאיר את הסיר ללא השגחה במשך תקופה ממושכת של זמן, העליון את הסיר ולהפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר בזמן שאתה נעלם. חזור לרתיחה כאשר אתה חוזר ולהמשיך לבשל, ציפוי עם יותר מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קרם בהירקרם בהיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
לאחר מרק מוכן, לבשל מעל חום גבוה עד מופחת סביב 3 ליטרים. מסננים דרך מסננת רשת בסדר לסיר נקי. להשליך מוצקים. עבור מרק אפילו נקי יותר, מסננים שוב דרך chinois או מסננת רשת בסדר מרופדת בכמה שכבות של בד גבינה. שומן נוזלי דל שומן מלמעלה עם מצקת וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מים נוספיםמים נוספים
מצקתמצקת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
להקציף בדבק מיסו, 3 כפות של shoyu, ומלח לפי הטעם. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
שויושויו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
לגרוס כתף חזיר עם אצבעות עד מגורר דק לזרוק עם shoyu הנותרים מירין. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
שויושויו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
13
לשרת: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, למקם כתף חזיר מגורר 10 אינץ מחבת לא מקל מעל חום בינוני גבוה. מבשלים, ערבוב וטלטול מדי פעם, עד פריך בכל רחבי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
14
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
15
ניקוז ולהעביר קערות ראמן מחוממות. מרק מצקת על אטריות טפטוף עם כף או שתיים של שום שרוף-שומשום-צ ' ילי שמן לקערה. מחלקים חזיר פריך באופן שווה בין קערות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
אטריות ראמןאטריות ראמן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
16
חותכים ביצים לחצי ומוסיפים חצי לכל קערה. למעלה עם תוספות אחרות לפי הצורך ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

6שרימפס וורידיםתוספות אחרות כגון פטריות אנוקי, פטריות יער פרוסות דק, או יורה במבוק לפי הצורךתוספות אחרות כגון פטריות אנוקי, פטריות יער פרוסות דק, או יורה במבוק לפי הצורך907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גב עוף וגוויות, עור ושומן עודף הוסרגב עוף וגוויות, עור ושומן עודף הוסר12שיני שוםשיני שום1כפתורזנגביל ידית 3 אינץ', קצוץ בערךזנגביל ידית 3 אינץ', קצוץ בערך2כרישה שלמה, שטף וקצוץ גסכרישה שלמה, שטף וקצוץ גס12 כפיות אבקת שום6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרהדבק מיסו אדוםהדבק מיסו אדום170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות שלמות או שאריות פטריותפטריות שלמות או שאריות פטריות1כף. חומץ ביין אדוםבצל, עור על, קצוץ בערךבצל, עור על, קצוץ בערך907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כתף חזיר ללא עצמות, בחתיכה אחתכתף חזיר ללא עצמות, בחתיכה אחת6שרימפס וורידיםאטריות ראמן טריותאטריות ראמן טריות6שרימפס וורידיםמלח, לפי הטעםמלח, לפי הטעם24בצל ירוק, חלקים לבנים בלבד (מילואים ירוקים וחלקים ירוקים בהירים לקישוט מרק מוגמר)בצל ירוק, חלקים לבנים בלבד (מילואים ירוקים וחלקים ירוקים בהירים לקישוט מרק מוגמר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשויושויו1קילוגרםרגלי חזיר, לפצל לאורכו או לחתוך לרוחב לדיסקים 1 אינץ '( כמו הקצב שלך לעשות את זה בשבילך)רגלי חזיר, לפצל לאורכו או לחתוך לרוחב לדיסקים 1 אינץ '( כמו הקצב שלך לעשות את זה בשבילך)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים

יין מומלץ: ריזלינג, רוטב שומשום יפני, סוביניון בלאן

אטריות ראמן עובדות ממש טוב עם ריזלינג, סאקה וסוביניון בלאן. סאקה היא בחירה מובנת מאליה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ויינגוט וילי שייפר Graacher Domprobst ריזלינג Spatlese מספר 5. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5