מיסו-שפשף טורקיה עם רוטב טורקיה דורש בערך 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 769 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו מיסו - שפשף את טורקיה עם רוטב טורקיה, רוזמרין הדרים מיסו-שפשף טורקיה, ו Spice-שפשף טורקיה עם רוטב קוניאק (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקלף ולקצוץ רבע בצל 1, ואז דופק במעבד מזון עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים מיסו ופרה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיסו
3
להוסיף 1/2 מקל ריכך חמאה ו 1/2 כפית פלפל ופירה עד בשילוב (תערובת יופיע מקושקש).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס
4
לשים מתלה תנור בעמדה הנמוכה ביותר ולחמם תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
יש לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ, ולאחר מכן לטפוח יבש. עבודה מקצה חלל גדול, בעדינות להפעיל את האצבעות בין העור לבין בשר השד כדי לשחרר את העור, להיזהר לא לקרוע את העור. לדחוף חמאת מיסו מתחת לעור, כולל ירכיים ומקלות תיפוף, ועור עיסוי מבחוץ כדי להפיץ miso באופן שווה (ראה מחברת המטבח, עמוד 230).
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מיסו
6
מפזרים חלל גדול עם מלח ונותר 1/2 כפית פלפל. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף ומאובטחים עם מרים מתכת או שיפודים, ואז דברים חלל גדול עם הנותרים 3 רבעי בצל. לקשור מקלות תיפוף יחד עם חוט טאק כנפיים מתחת לגוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
שים הודו על מתלה במחבת צלייה וצלי 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
ממיסים הנותרים 1/2 מקל ריכך חמאה ומברשת מעל טורקיה, ולאחר מכן להוסיף מים (1 כוס) למחבת צלייה. אוהל טורקיה עם רדיד וצלוי, צולה כל 30 דקות והוספת מים יותר למחבת במידת הצורך, עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של הירך (לא לגעת עצם) רושם 77°, 2 עד 2 1/2 שעות יותר (זמן קלייה הכולל: 2 1/2 עד 3 שעות).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
הסר רדיד במשך 30 הדקות האחרונות של צלייה אם טורקיה היא חיוורת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
להעביר את טורקיה מגש (מחבת צלייה מילואים) ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף, 25 דקות (הטמפרטורה תעלה ל 82° בעוד טורקיה עומדת).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
11
הסר מרים מטורקיה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
12
יוצקים מיצי מחבת דרך מסננת בסדר רשת לתוך אמצעי זכוכית 2 ליטר, ואז לרפרף ושומן מילואים. (אם יש פחות מ 1/2 כוס שומן, להוסיף מספיק חמאה מומסת בסך הכל 1/2 כוס.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
יוצקים מיצי פאן 8 כוסות טורקיה מלאי לתוך סיר 3 ליטר ולהביא לרתיחה. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף מלאי טורקיה כוס הנותרים deglaze מחבת צלייה על ידי רותחים על חום גבוה בינוני, ערבוב וגירוד את ביטים חומים, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיה
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
יוצקים דרך מסננת לתוך מלאי שנותר ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
15
לבשל קמח 1/2 כוס שמורות שומן בסיר כבד 4 ליטר מעל חום נמוך בינוני, לטאטא, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
16
מוסיפים תערובת חמה בזרם מהיר, מקציפים כל הזמן כדי למנוע גושים, ואז מבשלים, מקציפים מדי פעם, עד שהרוטב מתעבה, כ -10 דקות. מערבבים בכל מיצי טורקיה שנצברו על מגש ורוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
* חמאת מיסו יכולה להתבצע 4 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. לרכך בטמפרטורת החדר לפני השימוש.* חמאת מיסו ניתן לדחוף מתחת לעור טורקיה 1 יום קדימה; ציפור צוננת על מתלה במחבת צלייה, מכוסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק