מלון גרניטה טריו
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 0 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. אם 87 סנט למנה נופל בתקציב שלך, מלון גרניטה טריו יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. אם יש לך מים, קאיין, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: מלון טריו עם סיד & יוגורט (21 יום פלא דיאטה: יום 1 ), מלון ואפל גרניטה, ו קרמי מלון גרניטה.
הוראות
בבלנדר, מחית אבטיח עם סוכר, מיץ ליים, קאיין, אם משתמשים.
יוצקים את מחית לתוך מיכל פלסטיק רדוד להקפיא עד קפוא סביב הקצוות ואת slushy במרכז, על 30 דקות.
בסיר קטן, מערבבים את המים והסוכר על אש נמוכה רק עד שהסוכר נמס.
בואו מגניב, ואז להעביר את הסירופ לבלנדר.
מוסיפים את טל הדבש ומיץ לימון וקינמון, אם משתמשים, ומכין.
להעביר את מחית מיכל פלסטיק רדוד להקפיא עד קפוא בקצוות slushy, על 30 דקות.
בסיר קטן, מערבבים את המים והסוכר ומערבבים על אש נמוכה רק עד שהסוכר נמס.
בואו מגניב, ואז להעביר את הסירופ לבלנדר.
מוסיף את מלון ומיץ לימון מחית עד חלקה.
להעביר את מחית מיכל פלסטיק רדוד להקפיא עד קפוא בקצוות slushy, על 30 דקות.
באמצעות מזלג, מערבבים את הגרניטות כל 20 דקות בערך, עד שהם קפואים לחלוטין לתוך מסה של שברי קרח רכים, על 1 1/2 שעות. ממש לפני ההגשה, קצצו כל גרניטה. לגרוף לתוך קערות ומגישים. אם granitas להיות מוצק, לקצוץ לחתיכות פירה עד רכות.