מלון וסלט גבינת עיזים עם רוטב אגרודולצ'ה
מלון וסלט גבינת עיזים עם רוטב אגרודולצ'ה נטול גלוטן, ו מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 235 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל טרי, chèvre, חתיכות בגודל ביס פריזה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט תאנה וגבינה עיזים עם אגרודולצ'ה רימונים, סלט פירות בגריל עם ציפוי גבינת עיזים מוקרם [ואגרודולצ'ה רימון], ו סלט מלון, עגבניות ובצל עם גבינת עיזים.
הוראות
מניחים אגוזי מלך במחבת מרובעת 9 אינץ ' או עגולה ואופים בתנור רגיל או הסעה 350, מחבת רועדת פעם אחת, עד חום זהוב תחת עורות, על 10 דקות.
בינתיים, לחתוך לקלף מלון; לגרוף החוצה ולהשליך זרעים.
חותכים מלון ל 1/2 אינץ ' סהרונים עבה.
על מגש גדול או על ארוחת ערב או צלחות סלט, לארגן גרגיר הנחלים, פרוסות מלון, פירות יער.
זמן קצר לפני ההגשה, לטפטף על מחצית agrodolce רוטב על פירות על מגש או 1 עד 2 כפות על כל מנה.
חותכים chvre לפרוסות או לשבור לחתיכות ולהפיץ על סלט.
מפזרים אגוזי מלך קלויים ופלפל לפי הטעם. להציע נשאר ההלבשה להוסיף לפי הטעם.