מלון, טל דבש ואלמונד בומב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מלון, טל דבש, שקדים Bombe. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לכם סוכר, סופר פרימיום vanillan גלידה, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הל קפוא בומב עם מלון-מרכז מלון, מלון וג'לטין טל דבש, ו טל דבש, מלון וסלט פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סוכר ומים לרתיחה בסיר 1 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
Purée מלון עם 2 כפות מיץ ליים בבלנדר, ולאחר מכן להעביר לקערה ומערבבים 1 סירופ סוכר כוס. טחנת דבש פורה עם הנותרים 2 כפות מיץ ליים בבלנדר ניקה, ולאחר מכן להעביר לקערה אחרת ומערבבים סירופ סוכר כוס הנותרים. צמרמורת שני תערובות, מכוסה, עד קר, על 2 שעות.
הקפיאו סורבטים בנפרד במכונת הגלידה.
העברה מכולות אטומות להקפיא עד המשרד אבל עדיין להפיץ, כ -30 דקות.
עובש מברשת קלות עם שמן צמחי להקפיא עובש 30 דקות. בעוד עובש צמרמורות, לשים גלידת וניל במקרר 20 דקות כדי לרכך.
Pulse שקדים במעבד מזון עד טחון דק (לא לטחון כדי להדביק).
מערבבים יחד שקדים, גלידה, ותמצית שקדים עד מעורבב.
מורחים באופן שווה על הצדדים התחתון ומעלה של עובש קר. (אם גלידה מתחילה להמיס, להקפיא 10 דקות.) להקפיא גלידה עד המשרד, כ -30 דקות.
מורחים סורבה דבש בשכבה זוגית על גלידה להקפיא עד סורבה הוא המשרד, על 20 דקות. מרכז מילוי עם סורבה מלון, לחיצה בתקיפות, וחלק העליון. לכסות עובש עם פלסטיק לעטוף להקפיא עד מוקשה, לפחות 8 שעות.
כדי לשרת, לפתוח עובש ולהפוך bombe על מגש קר. להרטיב מגבת מטבח עם מים חמים, לסחוט אותו במהירות יבש, לעטוף מעל מחבת 30 שניות. להרים את המחבת, ולאחר מכן לקלף את לעטוף פלסטיק ולשים bombe במקרר 10 דקות כדי לרכך.
* סורבטים יכולים להתבצע 2 ימים לפני הרכבת bombe. לרכך במקרר לפני השימוש.* בומב מורכב יכול להיות קפוא עד 3 ימים.