מלח ופלפל Edamame (פולי סויה בתרמיל)
מלח ופלפל Edamame (פולי סויה בתרמיל) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון hor d ' oeuvre שלך. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 118 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. אם יש לך מלח גס, אדממה, פלפל ורוד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אדממה עם מלח שומשום סיד, תה ירוק Edamame עם מלח שומשום שחור קלוי, ו קינואה, אדאמה וסלט פלפל.
הוראות
מלח טוסט במחבת יבשה, קטנה, כבדה על חום מתון, ערבוב, עד מלח הופך שיזוף קל, על 7 דקות.
מעבירים מלח לקערה. טוסט פלפל סצ ' ואן במחבת על חום מתון, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מעבירים פלפלים קלויים לסדין של נייר שעווה לקרר. באמצעות נייר כמו משפך, יוצקים פלפל קלוי לתוך מטחנת קפה/ספייס חשמלי או מרגמה.
מוסיפים גרגרי פלפל ורודים ודופק או חובטים בעלי עד לקרקע דק.
יוצקים דרך מסננת גסה לתוך קערת מלח ומערבבים יחד.
מבשלים edamame ב 4 קבוצות במים רותחים מומלחים עד מכרז, על 4 דקות, ומיד להעביר עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל. להחזיר מים לרתיחה בין קבוצות.
לזרוק edamame עם קצת מלח מתובל לטעום ומגישים עם שארית בצד.
* מלח מתובל עשוי להתבצע 1 שבוע קדימה ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב.* Edamame עשוי להיות מבושל 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השלכת עם מלח מתובל.