קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות61
מגזין

מלח קרום סנאפר אדום שלם

מלח קרום סנאפר אדום שלם
מלח קרום סנאפר אדום שלם עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 513 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. אם יש לכם סנאפר, פטרוזיליה, שומר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סנאפר קרום מלח עם תפוז דם ומפרץ, מלח ים-סנאפר ורוד קרום עם יין קרח, ו סנאפר אדום, שרימפס וסביצ'ה אבטיח.

הוראות

1
כשמבשלים עם דג שלם עליכם קודם כל להיות בטוחים שהדג מושחת, שוק הדגים המקומי שלכם יעשה זאת עבורכם. יש לשנות את גודל העור ולהסיר את הזימים והסנפירים. השאירו על הראש והזנב. שוטפים את הדג מבפנים ומבחוץ ואז מייבשים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
בקערת ערבוב שלבו את הפטרוזיליה, התפוז, השומר, עלי הדפנה, שאלוט, פתיתי הפלפל האדום, זרעי השומר ושמן זית 1/4 כוס. ממלאים את חלל הדג עם 3/4 מהתערובת, ואז מורחים את 1/4 הנותרים בתחתית תבנית צלייה כדי שהדג לא יידבק.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
מעבירים את הדג לתבנית הצלייה ומשפשפים את העור בשמן זית שנותר. בקערה אחרת מקציפים את החלבונים לשיא נוקשה ואז מקפלים פנימה את המלח ליצירת עיסה. מורחים את משחת המלח על כל הדג וצולים בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות למשך 30 עד 40 דקות. החלבונים יוצרים קרום קשה שייסדק כמו קליפה. כדי לשרת, לגרוף את הבשר מן הדג עם כפית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריגיו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
לשגשג פינו גריגיו
לשגשג פינו גריגיו