קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות1
ציון בריאות36
מגזין

מלית טורקיה לחם קלאסי של בטי קרוקר

מלית טורקיה לחם קלאסי של בטי קרוקר
מלית טורקיה לחם קלאסי של בטי קרוקר עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 1 . מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 370 גרם של שומן, וסך הכל 3465 קלוריות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם פטריות, מלח, מרווה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מלית טורקיה לחם קלאסי של בטי קרוקר, לחם בננה מבטי קרוקר., ו C404-בטי קרוקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני להמיס את החמאה, ואז לטגן את הבצל והסלרי (ופטריות, אם משתמשים) עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם.מערבבים את המלח, הפלפל והמרווה ומבשלים במשך 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מניחים את קוביות הלחם לקערה גדולה ועמוקה.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים 1/4 כוס של תערובת חמאה / סלרי על הקוביות ולזרוק היטב, ואז לחזור על צעדים עד כל תערובת החמאה משמש.לזרוק את הקוביות ביסודיות מעיל.(לגבי מרק עוף אופציונלי: עבור מלית יבש, להוסיף מעט או לא נוזלי; עבור מלית לח לערבב בקלילות עם מזלג רק מספיק מרק עוף כדי להרטיב פירורים יבשים.)
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
4
תן מגניב ולהשתמש כמו מלית עבור טורקיה.הכנו את המילוי הזה בעציץ, כמו גם, והוספנו את מרק העוף ללחות.עובד מתוך ספר הבישול של בטי קרוקר, בסביבות 1950.הערה: regardling את כמות המלח - כן, הסכום המפורטים לעיל נכון והוא מה שרשום במתכון בטי קרוקר המקורי. כאשר תערובת החמאה מתווספת לראשונה ללחם, אם תטעמו אותה בשלב זה היא עשויה להיראות מלוחה (משום שהיא יושבת ממש על פני השטח של הלחם) אך זכרו שהנוזל והחמאה נספגים בלחם ומחלקים באופן שווה. כמו כן, המתכון הזה, להיות משנת 1950, הוא במיוחד לבישול * בתוך * טורקיה, אשר הרבה אנשים כבר לא עושים, ושוב המלח יהיה לחלק מחדש מן המיצים בבשר. אם אתה משתמש בסיר לבישול המילוי שלך, אני ממליץ להפחית את כמות המלח.הערה # 2: שוב, לגבי המלח. אתה הולך צריך להחליט בעצמך על המלח. לאחר שאכלתי את המתכון הזה לכל שנה מחיי, אני יודעת שהטעם נפלא כפי שהוא נכתב. אבל זה רק אני.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים