מלית ירקות קלויים ולחם תירס הוא מתכון דרומי שמגיש 16. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-5 גרם שומן. תמורת 76 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כתוספת. גשו לסופר וקנו מלית לחם תירס, עלי כוסברה, נקניקיית צ'וריסו ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. עם ציון ספונקולרי של 77%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מלית חמוציות תפוחים צלויות, תרנגולות קורניש צלויות עם מלית לחם תירס צ'וריסו, ושקדי חזיר לימון פלפל קלוי עם מלית לחם תירס.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (14 אונקיות) מלית לחם תירס של Pepperridge Farm®
2
מניחים את הדלעת, הבצל והשום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה מלית לחם תירס של Pepperridge Farm®
2 בצלים בינוניים מתוקים, קצוצים
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הכמון והשמן ומערבבים לציפוי. מורחים את תערובת הסקווש על 2 ניירות אפייה עם שוליים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
¼ כפית אורגנו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
צולים במשך 30 דקות או עד שתערובת הדלעת משחימה קלות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
5
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F. מערבבים את תערובת הדלעת, הכוסברה, הסלרי והמרק בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
צרור סלרי, פרוס (בערך
סכין קילוף
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מוסיפים את המלית ומערבבים קלות. מערבבים פנימה את הנקניק, אם רוצים. שפכו את תערובת המלית לתוך תבשיל 3 1/2 ליטר משומן. מכסים את התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
דרומי בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Taittinger Brut La Francaise (מגנום). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-160 דולר.
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.