מלית מטוגנת בשמן עמוק על מקל
מלית מטוגנת בשמן עמוק על מקל עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 12 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 280 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. אם יש לכם קמח, פתיתי פטרוזיליה, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 36%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: רביולי מטוגן עמוק על מקל, עוגות מטוגנות בשמן עמוק על מקל, ו ממתקים מטוגנים בשמן עמוק על מקל.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות פ. משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם 1 כף מהחמאה.
משחימים את הנקניקיה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהיא מבושלת.
מעבירים לצלחת, תוך כדי כפית את עודפי השומן ומשאירים כ -2 כפות במחבת.
מוסיפים 4 כפות מהחמאה וממיסים.
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומקפיצים עד לריכוך. בינתיים, בקערת ערבוב גדולה, זורקים יחד קוביות לחם, מלוחים, תיבול עופות, פתיתי פטרוזיליה, מרווה, מלח ופלפל. מערבבים את הירקות המוקפצים לקערת הערבוב.
יוצקים פנימה את ציר העוף והביצים וזורקים יחד. הופכים את המלית לתבנית האפייה המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 35 עד 45 דקות עד שהחלק העליון מזהיב והמיצים במילוי מבעבעים.
מחממים שמן בטיגון עמוק ל -350 מעלות צלזיוס.
חותכים אותו ל 12 ריבועים.
מוציאים כל ריבוע מהצלחת ועוטפים אותו סביב מקל עץ, לוחצים אותו על המקל בידיים. הפוך את המילוי לצורת יומן סביב מקל הארטיק, והשאיר 2 אינץ ' מהמקל חשוף לידית. זה צריך להיראות קצת כמו כלב תירס גושי.
מגלגלים את המקל בקמח, מכסים אותו היטב ואז מנערים את העודפים. מנמיכים בעדינות את המקלות לשמן החם ומטגנים עד להזהבה ופריכה, כ -5 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז.