מלית עשב ובייקון-לחם תירס
עשב ובייקון מלית לחם תירס עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. אם יש לכם בייקון, שמורות שומן עוף צלוי, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם תירס, דובדבן, ומילוי בייקון, ערמון, בייקון, תפוח מיובש, מלית לחם תירס, ו בשר בקר עטוף בבייקון עם מילוי עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325° F. וחמאה צלחת אפייה 4 ליטר.
חותכים לחם תירס לקוביות 1/2 אינץ ' ויבשים ב 2 מחבתות אפייה רדודות גדולות בתנור 20 דקות.
הסר לחם תירס מהתנור ולהשאיר את התנור ב 325° F. קוצצים בגסות בנפרד סלרי, בצל ובייקון.
בבייקון גדול ועמוק ומטוגן מעל חום בינוני גבוה, ערבוב, עד השחמה, כ -10 דקות.
מוסיפים סלרי ובצל ומבשלים, מערבבים, עד שהירקות מתרככים, כ -5 דקות.
מוסיפים עשבי תיבול ומלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
בקערה גדולה לזרוק יחד לחם תירס ותערובת בייקון ולהעביר לתבנית אפייה. המילוי יכול להיות מוכן עד לנקודה זו 1 יום קדימה מקורר לחלוטין לפני להיות מקורר, מכוסה.
טפטוף מלאי או מרק מעל מלית ואופים, מכוסה, 1 שעה.
רסס שמורות שומן או חמאה מעל מלית ואופים, חשוף, בשליש העליון של תנור 30 דקות יותר, או עד העליון הוא זהב.