קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מלית צ'בטה עם ערמונים, פטריות ופנצ'טה

מלית צ'בטה עם ערמונים, פטריות ופנצ'טה
המתכון של מלית צ'בטה עם ערמונים, פטריות ופנצ'טה יכולה לספק את התשוקה הים תיכונית שלך תוך כשעה ו-25 דקות . מתאים ל-12 מנות. בתוספת זו יש 346 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 יאמרו שהוא הגיע למקום. המתכון הזה של Foodnetwork דורש ערמונים קלויים, חמאה, גזר ובצל. עם ציון ספונקולרי של 44% , המנה הזו מוצקה. מלית צ'בטה עם ערמונים, פטריות ופנצ'טה , מלית צ'בטה עם ערמונים ופנצ'טה , ומלית צ'בטה עם ערמונים וצימוקים דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. חמאה תבנית זכוכית בגודל 15 על 10 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית מלח, ועוד עבור מי פסטה1/2 כפית מלח, ועוד עבור מי פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
עלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטבעלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטב
3
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית מלח, ועוד עבור מי פסטה1/2 כפית מלח, ועוד עבור מי פסטה
ציוד שתשתמש בו
חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)
4
מוסיפים את הפנצ'טה ומקפיצים עד לקבלת צבע פריך וזהוב, כ-10 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הפנצ'טה לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד שעועית ירוקה, קצוות קצוצים, חתוכים לחצי1 1/2 פאונד שעועית ירוקה, קצוות קצוצים, חתוכים לחצי
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
5
ממיסים את יתרת החמאה באותה מחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית מלח, ועוד עבור מי פסטה1/2 כפית מלח, ועוד עבור מי פסטה
ציוד שתשתמש בו
חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)
6
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי, השום, הרוזמרין והפטריות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)
12 שיטאקים, גבעולים ופרוסים12 שיטאקים, גבעולים ופרוסים
פלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרורפלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרור
צבעי מאכל כתום וירוקצבעי מאכל כתום וירוק
פטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה, בתוספת 1 כפית לרוטבפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה, בתוספת 1 כפית לרוטב
שרימפס, מבושלים וטחוניםשרימפס, מבושלים וטחונים
8 עד 10 שיני שום צלויות8 עד 10 שיני שום צלויות
7
מטגנים עד שהבצל רך מאוד, כ-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 עד 10 שיני שום צלויות8 עד 10 שיני שום צלויות
8
בקערה גדולה מוסיפים את הירקות המוקפצים, הערמונים, הפרמזן והלחם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת לבנים או פרובולון, משולשתגבינת לבנים או פרובולון, משולשת
ערמוניםערמונים
גבינת ברי עגולה או גבינת ברי עם עשבי תיבולגבינת ברי עגולה או גבינת ברי עם עשבי תיבול
לחם לבן (או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוקים, תפוח וכו')לחם לבן (או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוקים, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
טונה בהירה במים, מנוקזת ומתקלפתטונה בהירה במים, מנוקזת ומתקלפת
9
הוסף מספיק מרק לתערובת המלית כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
10
מוסיפים את הפנצ'טה המבושלת והביצים. מתבלים את המלית, לפי הטעם, במלח ופלפל ומוסיפים את הפטרוזיליה. מערבבים לאיחוד מוחלט של כל המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)
פנצ ' טהפנצ ' טה
מילוימילוי
בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
11
מעבירים את המלית לתבשיל המוכן.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
12
אופים עד שהמלית מתחממת והחלק העליון מזהיב, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
ציוד שתשתמש בו
עלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטבעלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטב
13
מוציאים מהתנור ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
עלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטבעלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטב