המתכון של מלית צ'בטה עם ערמונים, פטריות ופנצ'טה יכולה לספק את התשוקה הים תיכונית שלך תוך כשעה ו-25 דקות . מתאים ל-12 מנות. בתוספת זו יש 346 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 יאמרו שהוא הגיע למקום. המתכון הזה של Foodnetwork דורש ערמונים קלויים, חמאה, גזר ובצל. עם ציון ספונקולרי של 44% , המנה הזו מוצקה. מלית צ'בטה עם ערמונים, פטריות ופנצ'טה , מלית צ'בטה עם ערמונים ופנצ'טה , ומלית צ'בטה עם ערמונים וצימוקים דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. חמאה תבנית זכוכית בגודל 15 על 10 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית מלח, ועוד עבור מי פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
עלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטב
3
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית מלח, ועוד עבור מי פסטה
ציוד שתשתמש בו
חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)
4
מוסיפים את הפנצ'טה ומקפיצים עד לקבלת צבע פריך וזהוב, כ-10 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הפנצ'טה לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד שעועית ירוקה, קצוות קצוצים, חתוכים לחצי
תְרֵיסַר
5
ממיסים את יתרת החמאה באותה מחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית מלח, ועוד עבור מי פסטה
ציוד שתשתמש בו
חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)
6
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי, השום, הרוזמרין והפטריות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.